1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

bot'ta sorunum var ne olur bir bakın!!?!?!?!! 28.11.08


  1. berksro

    berksro rank8

    Kayıt:
    17 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ecSRO
    arkadaşla bot konusunda anlatılan herşei yapmama rağmen bot menüsü gelsin die F7 tuşuna basınca hiç bişi olmuyo bot menüsü falan gelmiyo bunu nasıl düzeltebilirim?
     
  2. TheDeeP

    TheDeeP rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.072
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Karacabey/Bursa
    ya pc ye restart çek yada botu görev yöneticisinde kapat öle gir
    Ayrıca no dc ile girmediğine dikkat et
     
  3. berksro

    berksro rank8

    Kayıt:
    17 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    66
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ecSRO
    ORJİNAL CLİENTLE GİRİORM DEDİİNİDE YAPTIM AMA OLMADI? BAŞKA ÖNERİN VAR MI?
     
  4. kaplanyuz1

    kaplanyuz1 rank8

    Kayıt:
    17 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar bunların hepsi fasa fiso ben okadar arastırdım herseyi yaptım ama oluyo aynı hatayı bende alıyorum ve yaksalık 20 gundur ugrasıyorum
     
  5. mcoktay16

    mcoktay16 rank8

    Kayıt:
    21 Ocak 2008
    Mesajlar:
    275
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Format at geçer bn attım geçti:D
     
  6. OSMANLI_IMP

    OSMANLI_IMP rank8

    Kayıt:
    9 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    81
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardeş botunu sil yeni bi bot indir bendede oluodu böyle gecirdim