E Exoria Kayıt 6 Şubat 2010 Mesajlar 78 Beğeniler 0 Şehir Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği 16 Mayıs 2010 #1 bende altta gördüğünüz resimdeki hatayı veriyor. Çözümünü bilenler lütfen cevap versin.
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 16 Mayıs 2010 #2 makinayı aç kapa yap bakalım aynı sorun olacak mı ?
E Exoria Kayıt 6 Şubat 2010 Mesajlar 78 Beğeniler 0 Şehir Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği 16 Mayıs 2010 #3 Hala aynı
N NaTSu Kayıt 30 Eylül 2009 Mesajlar 170 Beğeniler 0 18 Mayıs 2010 #4 haha benden alıntı bu benim hatam kendi hatanı koysana xD
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 18 Mayıs 2010 #5 Bende bu hatayı alıyorum fakat Auto selectli botu kullanıyorum . Eğer istersen konuma bakabilirsin. Resimler falan var (resimli anlatım)
Bende bu hatayı alıyorum fakat Auto selectli botu kullanıyorum . Eğer istersen konuma bakabilirsin. Resimler falan var (resimli anlatım)
S Sacrifices Kayıt 26 Şubat 2010 Mesajlar 1.139 Beğeniler 0 19 Mayıs 2010 #6 TurnBack demiş ki: bende altta gördüğünüz resimdeki hatayı veriyor. Çözümünü bilenler lütfen cevap versin. Daha fazla görüntüle... arkadaşım botun crack siz olanını indir sonra crack le sonra da crackloader die bişi çıkıcak onunla gir girer bende de öyle oluyodu böyle düzelttim
TurnBack demiş ki: bende altta gördüğünüz resimdeki hatayı veriyor. Çözümünü bilenler lütfen cevap versin. Daha fazla görüntüle... arkadaşım botun crack siz olanını indir sonra crack le sonra da crackloader die bişi çıkıcak onunla gir girer bende de öyle oluyodu böyle düzelttim
E Exoria Kayıt 6 Şubat 2010 Mesajlar 78 Beğeniler 0 Şehir Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği 19 Mayıs 2010 #7 best0 demiş ki: haha benden alıntı bu benim hatam kendi hatanı koysana xD Daha fazla görüntüle... Bu hatayı almasam koymazdım herhalde.
best0 demiş ki: haha benden alıntı bu benim hatam kendi hatanı koysana xD Daha fazla görüntüle... Bu hatayı almasam koymazdım herhalde.