NewJersey

Arkadaşlar takımca nicklerin başına takım kısaltmasını koyacağız.Bot premade için bir birine benzer önebileceğiniz nick varmı ?
Örnek : HolyPhoenix,HolyThoth gibi ...
Örnek : HolyPhoenix,HolyThoth gibi ...
![]() |
Evet açtım.Dalgayı alanı bende dalgaya alırım takmıyorum yani.sarkolata demiş ki:Onu bilmiyorum da support araniyor diye dhde konu acmissin cok dalgaya almislar seni galiba![]()
TR serverına geçişimi de karşılayacaksanız sponsor olarak gelirim takımınızaNewJersey demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet açtım.Dalgayı alanı bende dalgaya alırım takmıyorum yani.sarkolata demiş ki:Onu bilmiyorum da support araniyor diye dhde konu acmissin cok dalgaya almislar seni galiba![]()
Malasef hacımAdvance demiş ki:Bu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildi
TR serverına geçişimi de karşılayacaksanız sponsor olarak gelirim takımınızaNewJersey demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Evet herkes çelıncır ordafrityus demiş ki:Bu arada dhde dalga geçmelerinin sebebi çok basit ve haklı adamlar
Öncelikle eksiklerim var rp ile almam gereken, westteyken çok pahalıya geliyor.İkincisi çok oyun atmıyorum zaten, atarsam da ranked atarım Türkiye sunucusunda daha düzgün olur orada oyunlar.Son olarak ben zaten kendimi geliştirme bakımından oyun içinde karşılaşacağım tiplerde maximum seviyeye kadar ulaştım ha bundan sonra nasıl geliştiririm, turnuvalarla olur, kendim çalışarak olur.Mopneet demiş ki:@Advance
Abi sen, ben bu oyuna daha başlamdan önce dedin ki, başlayacaksan sakın TR'de başlama. Ben bir hata ettim, orda başladım tanıdıklar orada diye, şimdi sen niye oraya glemek istiyorsun?