bütün ayarlar dogru ama botda sorun war galba alexdandeı şehrıdne botu çalıştırdım npcılerın onune gıdıor ama almıor .. yardım edin
![]() |
extraloob demiş ki:isrobot script'te sorun vardır koordinatları seçme işleminiz doğrumu onları bir kontrol edin veya hotandan aldırın.
aboc demiş ki:extraloob demiş ki:isrobot script'te sorun vardır koordinatları seçme işleminiz doğrumu onları bir kontrol edin veya hotandan aldırın.
kasmak istediğim yere gidiyorum tıklıyorum o kendi rakamları veriyo zaten o zaman kasıyo ama şehrin npc lerinden almıyo hotana kayıt yapsam bu seferde jangan cave gidiyo![]()
sbot hiç kullanmadım 3 senedir isro kullanınca alışmış kudurmuştan beter olduk :)extraloob demiş ki:aboc demiş ki:extraloob demiş ki:isrobot script'te sorun vardır koordinatları seçme işleminiz doğrumu onları bir kontrol edin veya hotandan aldırın.
kasmak istediğim yere gidiyorum tıklıyorum o kendi rakamları veriyo zaten o zaman kasıyo ama şehrin npc lerinden almıyo hotana kayıt yapsam bu seferde jangan cave gidiyo![]()
demek ki script sorunlu veya botta bir problem var, sbot sorunsuz mesela.
Sbotta çok tuzlu yaextraloob demiş ki:ben bütün çıkmış olan botları kullandım sbot gibisi yok direk vazgeç ondan.