millet sro yu 2. kez botu 5. kez tekrar yukledım charge den 100 kredısı var ama oyunda login olmuo virus programınıda kapııp denedım ama tık yok yardımcı olursanız ????????????????
muzo o sorun bendede war ama care yok okadar sordum kimse bisey solemedi windows home edition war be ndeneyemedim bilgisayarima format atamadim attiramadim emin olunki ilgineilmedigi icin serverda en ezik benim kimse bisey bulamadi windows guvenlik duvari engelliyor olabilir am a
Benimkide windows home edition ama hiç durmadan kasıo sorunsuz ama AVG adlı anti virüs Bot pro sunun ıcınde virüs var oldugunu düşünerek direk size sormadan silio belki soruo siz de korkup hemen siliosunuzz bence bu sadece avg için deil butun anti virüsler için geçerlidir t$kk...!!!
bende avast vardı oda herseyı karantınaya alıo botu acmadan once avastı kapasan bile int. dolasırken mecburen acıosun oda direk karantinaya atıo şimdi yuklemedım ama bil bole kullanırsam bı dahakı formatta yakın olur Razz
kullanılabilecek daha saglam bi virus programı bilen varmı aranızda şöyle botuda engellemıcek :_?
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.