T tuning07 Kayıt 21 Nisan 2007 Mesajlar 24 Beğeniler 0 30 Ağustos 2007 #1 Arkadaşlar bot dw cave e giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor sonunda oyundan atıyor.İsrobot son sürüm kullanıyorum. teşekkürler
Arkadaşlar bot dw cave e giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor sonunda oyundan atıyor.İsrobot son sürüm kullanıyorum. teşekkürler
B Braunx Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 967 Beğeniler 0 Şehir Antalya 30 Ağustos 2007 #2 tuning07 demiş ki: Arkadaşlar bot dw cave e giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor sonunda oyundan atıyor.İsrobot son sürüm kullanıyorum. teşekkürler Daha fazla görüntüle... bunun bi ayari yok bazen girip cikiyo evet mumkunse caveye kendin sok koridora kadar gotur sonra İNSERT tusuna bas o geri kalanını yapar Razz
tuning07 demiş ki: Arkadaşlar bot dw cave e giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor sonunda oyundan atıyor.İsrobot son sürüm kullanıyorum. teşekkürler Daha fazla görüntüle... bunun bi ayari yok bazen girip cikiyo evet mumkunse caveye kendin sok koridora kadar gotur sonra İNSERT tusuna bas o geri kalanını yapar Razz
T tuning07 Kayıt 21 Nisan 2007 Mesajlar 24 Beğeniler 0 30 Ağustos 2007 #3 saolsın. öyle yapacaz artık