Arkadaşlar kolay gelsin son iki gündür, bless spelli basıp elime stafı aldığım zaman ,bless spell kapanıyo bunun nedeni nedir ? bileniniz varsa şimdiden teşekkürler...
hakli, cok sacma bir sistem olur eger dogru ise ki sanmiyorum ben. spell icin de baska chardan mi yardim alacak cleric ler savasirken zehir islememesi icin lazim spell, oldu olacak holy de kaybolsunkursatbeyoglu demiş ki:dediğiniz doğru olabilir. ama önceden cleric e ihtiyaç sadece basmak içindi, işini bitirdikten sonra staffa dönüp canavar öldürmeye devam ediyodu.Şimdi bota koyucam ama ya sürekli ölürse diyede aklımdan geçmiyoda değil :/
+1Onitsuka demiş ki:Simdi kontrol ettim Wizardlar bitti şuan itibarile:)
Onitsuka demiş ki:Simdi kontrol ettim Wizardlar bitti şuan itibarile:)
Wizardlar bitmiş, hayırlısı olsun Fenerbahçeye.kursatbeyoglu demiş ki:Onitsuka demiş ki:Simdi kontrol ettim Wizardlar bitti şuan itibarile:)
nasıl yani :)
Aynen bende ex.sro oynuyorum r sro dosyaları ıle kurulu, suan i sronun yenı skıll duzenı gıbı skıllerımız ch lerde aynı sıstem eu larda ise bless bastıgınızda elınıze cleric roddan baska bı sılah alınca kayboluyor, bence guzel oldu eu ıle ch esıtlenmeye baslıyor.UnDeFeateD demiş ki:sro r de böyle
CooL AngeL demiş ki:Aynen bende ex.sro oynuyorum r sro dosyaları ıle kurulu, suan i sronun yenı skıll duzenı gıbı skıllerımız ch lerde aynı sıstem eu larda ise bless bastıgınızda elınıze cleric roddan baska bı sılah alınca kayboluyor, bence guzel oldu eu ıle ch esıtlenmeye baslıyor.UnDeFeateD demiş ki:sro r de böyle