Statuss
Bilgiliyim
Furkan sen pascal ı kullanbiliyormusun visual basic in gelişmişi
![]() |
Yok Bilgim Yok EmreCrAzY_emre demiş ki:Furkan sen pascal ı kullanbiliyormusun visual basic in gelişmişi
6 Yı indir çok daha iyi...Polgara demiş ki:Ya çok özür diliyorum rezil olmamak için 2 gün uğraştım ve sonunda sadece bi buton yapabildim (yerini anca buldum)
5.0'ı indirdim bende. Yalnız butonu koyup çift tıkladığımda zaten bir kod belirmiş oluyor :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
End Sub
End Class
Sizin verdiğiniz kodları ;
Private Sub Command1_Click()
Command1.Caption = "İlk Butonum"
End Sub
nereye nasıl gireceğimi anlayamadım. 40 kez denedim ama nafile. Biraz saçma bi soru oldu ama zorunlu. Rezilliği göze almak diye düşündüm =/
Yardımcı olursanız sevinirim
msgbox ("Yazmak istediğin metin")
Visual Basic 6.0 kullanman geleceğin için daha aydınlık olacaktır... İyi Şanslar...Polgara demiş ki:Sorunu buldum. Bi programınızda command1 eklenecek demişsiniz. Ben henüz onu koymamışım. Toolbox'ta bulamadım :(
DownloadingBlack Rain demiş ki:Visual Basic 6.0 kullanman geleceğin için daha aydınlık olacaktır... İyi Şanslar...Polgara demiş ki:Sorunu buldum. Bi programınızda command1 eklenecek demişsiniz. Ben henüz onu koymamışım. Toolbox'ta bulamadım :(![]()
Ok Takıldığın Bir Konu Olursa msn den Yardımcı Olabilirm SanaPolgara demiş ki:DownloadingBlack Rain demiş ki:Visual Basic 6.0 kullanman geleceğin için daha aydınlık olacaktır... İyi Şanslar...Polgara demiş ki:Sorunu buldum. Bi programınızda command1 eklenecek demişsiniz. Ben henüz onu koymamışım. Toolbox'ta bulamadım :(![]()
üzgünüm, bu konuda yardımcı olamayacağız; çünkü lisanslı programların download linkini vermek yasak...Polgara demiş ki:Bildiğiniz bi direct link varmı ? Arama sonucundaki siteler siteden download için pack. Nedense hiçbirinden yükleyemedim
Teşekkür ederim ilk adımı attıkRoland of Gilead demiş ki:üzgünüm, bu konuda yardımcı olamayacağız; çünkü lisanslı programların download linkini vermek yasak...Polgara demiş ki:Bildiğiniz bi direct link varmı ? Arama sonucundaki siteler siteden download için pack. Nedense hiçbirinden yükleyemedim![]()
programlama hayatında başarılar![]()
![]()
![]()
Vbasici hakkaten basitleştiren en önemli özellik, hem kod hemde görsel pencerelerin bir arada olmasıdır. Misal form penceresine bir buton ya da textbox eklediğin anda kod penceresinde bunların ; başlık, yükseklik vs. komutlarının otomatik girildiğini görebilirsin. Sana sadece program işleyişi hakkındaki kodları yazmak düşer. Geri kalan herşeyi görsel pencerede yapabilirsin.Polgara demiş ki:Satırlarını oluşturun. Properties menüsünden butonun caption bölümüne Bas yazın. Sonra programı çalıştırın. Butona basdığınızda, buton üzerindeki yazının İlk Butonum olarak değiştiğini göreceksiniz.
Burda bahsedilen program ?![]()