paylaşımları bekliyyoruz...[email protected] demiş ki:Benide Yanınıza Alırmısınız?![]()
![]()
![]()
![]() |
paylaşımları bekliyyoruz...[email protected] demiş ki:Benide Yanınıza Alırmısınız?![]()
![]()
![]()
teşekkür ederimhmzsnmz demiş ki:paylaşımları bekliyyoruz...[email protected] demiş ki:Benide Yanınıza Alırmısınız?![]()
![]()
![]()
Benide Alırmısınnn add me PLS :?!!!hmzsnmz demiş ki:tamamdır :?!BaTTeRST demiş ki:beni alırmısın :?!!!
Öncelikle İlk sayfadaki kurallara bakıp , Eğer aykırı bir durum yoksa başvuruda bulunalım lütfen arkadaşlar ?!!!!!!!KraLDqkN demiş ki:Benide Alırmısınnn add me PLS :?!!!
kurallara baktım aykırı bir durumum varmı bilmiyorum ama lütfen benide alınhmzsnmz demiş ki:Öncelikle İlk sayfadaki kurallara bakıp , Eğer aykırı bir durum yoksa başvuruda bulunalım lütfen arkadaşlar ?!!!!!!!KraLDqkN demiş ki:Benide Alırmısınnn add me PLS :?!!!
1-post sayın yetersizKraLDqkN demiş ki:kurallara baktım aykırı bir durumum varmı bilmiyorum ama lütfen benide alınhmzsnmz demiş ki:Öncelikle İlk sayfadaki kurallara bakıp , Eğer aykırı bir durum yoksa başvuruda bulunalım lütfen arkadaşlar ?!!!!!!!KraLDqkN demiş ki:Benide Alırmısınnn add me PLS :?!!!
dogrudurcLeF demiş ki:hmzsnmz Seni Dehsetten HATirlio Gibiyim :) Ben Kubi..
ok okcLeF demiş ki:Yes Kubilay_Han hehe :)
onun referansı vardı ?!!!!!!!DarkwizarD demiş ki:bazı kişiler var 100 post sayılı ama bjk fun clubta bende girmek istiyorum
elbette.ozberkxx demiş ki:Ben bir kaç şey paylaştım..Fakat illa 500 post sınırını geçmem mi gerek.. ?
zaten 500 post hemen herkes üye olamasın diyeasdx7794 demiş ki:anlamadıım şey 500post ?¿ foruma yeni başlayanlar fanatik olmuomu?¿(amacım hakaret,kavga v.s del ama 500 pst sınırı yüzünden birçok fanatik diğer gruplara gidio :( (bende dahil) )
eline saglık ercan , ne güzel yazmışın öyle. 6-7 sayfa oldu burada yazılan bir bunu anlatamadım bazılarına ... ?!!!!!!! ?!!!!!!...BaTTeRST demiş ki:Arkadaşlar;
Burda 500 post neden 200 post olmazmı yeni üye fanatik olamamazmı demeyin.Çünkü fan cluba girdiğiniz an size bjk Fan club ve beşiktaş bölümünde kilitleme,taşıma,loogo görüntüleme yetkileri veriliyor.Yani her yeni üyeye yetki verseydik ne olurdu halimiz bilmem.Post Sınırı 500 dür.Referansı olmayanlar alınmayacaktır.Bilginize...
Evet Ben De Bi Zamanlar BJK Fun Cluba Gireceğim Diye Deli Gibi Post Kasıyodumhmzsnmz demiş ki:eline saglık ercan , ne güzel yazmışın öyle. 6-7 sayfa oldu burada yazılan bir bunu anlatamadım bazılarına ... ?!!!!!!! ?!!!!!!...BaTTeRST demiş ki:Arkadaşlar;
Burda 500 post neden 200 post olmazmı yeni üye fanatik olamamazmı demeyin.Çünkü fan cluba girdiğiniz an size bjk Fan club ve beşiktaş bölümünde kilitleme,taşıma,loogo görüntüleme yetkileri veriliyor.Yani her yeni üyeye yetki verseydik ne olurdu halimiz bilmem.Post Sınırı 500 dür.Referansı olmayanlar alınmayacaktır.Bilginize...