BJK-ManU Toplam Gol 7+ : 5.00 oran - Muhahahaha,asşğmkjğhkşğjhkşhjpkhjkjhk.Yarıldımmm ya. :pLev Trocki demiş ki:15 M.u da yeniceziddaalar
1
![]() |
BJK-ManU Toplam Gol 7+ : 5.00 oran - Muhahahaha,asşğmkjğhkşğjhkşhjpkhjkjhk.Yarıldımmm ya. :pLev Trocki demiş ki:15 M.u da yeniceziddaalar
1
yenemeyeceğizhmzsnmz demiş ki:İnşallah , inşallah yeneceğiz ^^Lev Trocki demiş ki:15 M.u da yeniceziddaalar
1
![]()
+7 tutar ama banko diye seçtiklerin tutmaz ben sana deyimEmma W. demiş ki:bjk-man u 7+ gol e 19.00 oran veriyorkaçmaz fırsat yarına bir kupon yapmak lazım yanınada 2 tane banko çaktımı parayı kırarız
![]()
kesin zaten bana öyle olurhmzsnmz demiş ki:+7 tutar ama banko diye seçtiklerin tutmaz ben sana deyimEmma W. demiş ki:bjk-man u 7+ gol e 19.00 oran veriyorkaçmaz fırsat yarına bir kupon yapmak lazım yanınada 2 tane banko çaktımı parayı kırarız
![]()
![]()
Aleykümselam hoşgeldin ^^RaFFiNe demiş ki:S.a Arkadaşlar ..
Yarınki Beşiktaş - M. United Maçı Ne Olur Sizce ?
A.s Hiç Belli Olmaz Valla Bence Goller 2. Yarı GelirRaFFiNe demiş ki:S.a Arkadaşlar ..
Yarınki Beşiktaş - M. United Maçı Ne Olur Sizce ?
Ayrı Bir Maç Olacak , Bence Beşiktaş'ın Performansı Tsl'de ki gibi olmayacak...Fre3sTyLe demiş ki:Beşiktaş yarın ki maç için umut vermiyor.![]()
Nihat'ı yine tek forvet oynatırsa öldürürüm bu adamı.Lev Trocki demiş ki:yahu arkadas bu BJK 5 senedir bu ibrahim üzülmezde ne buluyor anlamıs degılim yaf yusuf filan forvet değil yusuf kücük maçların büyük adamı :S off bu akşamçok iyi olacak
bjk 2 -0 m.u![]()
puhahahaLev Trocki demiş ki:Ortalık yanacak çarşı durmaz
adam acıklaması sum.u futbolcunun
BJK öyle bir taraftara sahip ki diyo önceki maçta
adamlar m.u kaldıgı oteli bulup sabaha kadar davul çalmış çarsı grubu ve m.u futbolcuları uyutmamıslar6 saat boyunca
uh dedim
adamlar atmosferden korkuyor..
BJK deki taraftar abartmıyorum ....
Dünyada 1.liverpol taratarı 2. BJK taratarı bu kadar ateşli kim ne derse öteini yalan söyler .