Ben de alanyadayım noluyor beyler konsey mi varRedd demiş ki:beklerimNiNCaSu demiş ki:Alaiye hanzade yapı taahhüt alanyaRedd demiş ki:kasap![]()
ps: yer antalya/manavgat'da Can-Et beklerim her zaman![]()
![]()
yakınmışız

Ben de alanyadayım noluyor beyler konsey mi varRedd demiş ki:beklerimNiNCaSu demiş ki:Alaiye hanzade yapı taahhüt alanyaRedd demiş ki:kasap![]()
ps: yer antalya/manavgat'da Can-Et beklerim her zaman![]()
![]()
yakınmışız
Sizin kasaba gelelim mangal felan yakarızRedd demiş ki:sitede baya antalya cevresi var aslında bir gün toplanmak lazım![]()
Rookie demiş ki:Sizin kasaba gelelim mangal felan yakarızRedd demiş ki:sitede baya antalya cevresi var aslında bir gün toplanmak lazım![]()
![]()
Aslında bu pazar felan yapabiliriz sen,ben,nincasu,ufck başka var mı antalya çevresindenRedd demiş ki:Rookie demiş ki:Sizin kasaba gelelim mangal felan yakarızRedd demiş ki:sitede baya antalya cevresi var aslında bir gün toplanmak lazım![]()
![]()
eti tavuğu ben temin ederim ya sorun yok yerde cok
![]()
Hafta içi herkes çalışıyorRedd demiş ki:pazar olmaz ama ya tam mangal günü dükkan kalabalık oluyorhafta içi lütfen
![]()
Yok sana et hepsini biz sömürücezLemonade demiş ki:Can ızgara paket yap bana da gönder![]()
Maddy demiş ki:@can
msnin bende var da noluyor hiç girdiğin yok !!!!!1111bir
hangi sınav kaldıMaddy demiş ki:Ne yapalım hacı sınav modundayız :(
YGS ve LYSler var bro daha ne olsunRedd demiş ki:hangi sınav kaldıMaddy demiş ki:Ne yapalım hacı sınav modundayız :(okullar acılıyor sonrada okul modundayız dersin
![]()
ALLAH yardımcınız olsun okumak zor iş gercektenMaddy demiş ki:YGS ve LYSler var bro daha ne olsunRedd demiş ki:hangi sınav kaldıMaddy demiş ki:Ne yapalım hacı sınav modundayız :(okullar acılıyor sonrada okul modundayız dersin
![]()
![]()