screen shot aga belki ondandırKemalist demiş ki:Senin metro daha hoş gözüküyor gerçi
bu gördüğün alanı başlat menüsü olarak düşünsarkoLata demiş ki:Abi biri bana açıklasın bu nedir? Masaüstü dediğimiz alan mı bu ne kocaman kocaman tablet gibi iğrenç bence. (Denemeden konuşuyorum ama)
Ben visual studioda bir şey yaptım exe oluşturdum açıyorum nerde gözüküyor buraya nasıl ekleniyor nasıl açılıyor? Görev çubuğu nerde?
Bana kalırsa (anladığım kadariyle) bu windows 8 bilgisayarı en basit anlamıyla kullanan insanlar için olmuş. Sadece facebookta gezinen, haber okuyup müzik dinleyen için falan. Ben 10 yıldır bilgisayar kullanıyorsam müziği bir kere bile windows media playera girip açmadım
Düşün kelimesi biraz fazla olmuş , burası yeni başlat menüsü.Başlat'a bastığında burası çıkıyor , tekrar bastığında kayboluyor.Sık kullandığın programları buraya ekliyorsun ve hızlıca erişebiliyorsun.Arayüzde olmayan başka bir şey istiyorsan hiç arama tuşuna falan basmadan direk atıyorum opera diye yazıyorsun ve karşına opera çıkıyor.Pratik , güzel bir olay bence.xtollgax demiş ki:bu gördüğün alanı başlat menüsü olarak düşünsarkoLata demiş ki:Abi biri bana açıklasın bu nedir? Masaüstü dediğimiz alan mı bu ne kocaman kocaman tablet gibi iğrenç bence. (Denemeden konuşuyorum ama)
Ben visual studioda bir şey yaptım exe oluşturdum açıyorum nerde gözüküyor buraya nasıl ekleniyor nasıl açılıyor? Görev çubuğu nerde?
Bana kalırsa (anladığım kadariyle) bu windows 8 bilgisayarı en basit anlamıyla kullanan insanlar için olmuş. Sadece facebookta gezinen, haber okuyup müzik dinleyen için falan. Ben 10 yıldır bilgisayar kullanıyorsam müziği bir kere bile windows media playera girip açmadım
kıssadan hisseKemalist demiş ki:Düşün kelimesi biraz fazla olmuş , burası yeni başlat menüsü.Başlat'a bastığında burası çıkıyor , tekrar bastığında kayboluyor.Sık kullandığın programları buraya ekliyorsun ve hızlıca erişebiliyorsun.Arayüzde olmayan başka bir şey istiyorsan hiç arama tuşuna falan basmadan direk atıyorum opera diye yazıyorsun ve karşına opera çıkıyor.Pratik , güzel bir olay bence.xtollgax demiş ki:bu gördüğün alanı başlat menüsü olarak düşünsarkoLata demiş ki:Abi biri bana açıklasın bu nedir? Masaüstü dediğimiz alan mı bu ne kocaman kocaman tablet gibi iğrenç bence. (Denemeden konuşuyorum ama)
Mopneet demiş ki:Bir de masaüstünden birer resim alabilir miyiz?
Gelmiş geçmiş en güzel masaüstüxtollgax demiş ki:Mopneet demiş ki:Bir de masaüstünden birer resim alabilir miyiz?