Dün 165 dolardan ETH aldım , şu an 131 dolar![]()
sdfsfd hocam kusura bakma güldümDün 165 dolardan ETH aldım , şu an 131 dolar![]()
40 bin lirayla girdim , 1.500 tl komisyon aldi zaten kaldi 38.500 , dususten sonra ki para su an 30.000 lira gosteriyor. 1 gunde 10 bin zarar. Vay arkadassdfsfd hocam kusura bakma güldüm
yükselir hocam yükselir40 bin lirayla girdim , 1.500 tl komisyon aldi zaten kaldi 38.500 , dususten sonra ki para su an 30.000 lira gosteriyor. 1 gunde 10 bin zarar. Vay arkadas
Yukselmezse ip ban atacagim sana![]()
Bitcoinin bir yerde keskin bir düşüş yaşayacağı belliydi zaten çok hızlı çıktı , dünde 2000'lere kadar düştü , 2800'lerden ama uzun vadede bence 10 bin dolarları bulacak ,bitcoin. Belki bir 5 yıl alır ama bulacak.Bitcoinle birlikte altcoinlerimizde patladı hayırlı olsun.
Espri yapıyorum yatırmadım zaten , 100 dolar bir şey yatırdım sadece oda toparladı. Piyasası çok hareketli sabah 130'du şimdi 165'e geri döndü. Akşam saatlerine doğru da 190'ları buluyor ve bu her gün böyle. Merak ettiğim şey , girme sebebim , her akşam 190'dan satsam , her sabah 150'den alsam bu komisyonlar varken kar edebilir miyim ? Göremediğim , kaçırdığım bir yer var mı...yükselir hocam yükselir![]()
Ceix.io mudur nedir hayvan gibi komisyon aliyor.en az komisyonla hangi siteden yapılır bu iş? zaten oynayacağımız para 300 400tl bir de kazancı komisyona kaptırmayalım![]()
evet okudum cex.io kredi kartıyla hizmet verdiği için çok kesiyormuş, bitcoin alıp onunla ether almak en mantıklı yöntem galiba.Ceix.io mudur nedir hayvan gibi komisyon aliyor.
10 tl yatirirken aldi , 1 tl islem yaparken aliyor , 8 tl alis-satis fiyati farki , cekerkende alacak...
Cex.ioNereden yapıyorsun bro işlemleri?