![]() |
seskes demiş ki:hangi ayakkabıyla pozisyon alıyon knk :d
2.5 yer base de ölmez bence flashlarcukulata demiş ki:blitz alıp base e çekerim
amaç en kısa sürede öldürmek olduğu için kanasusamışın yeri yok bence 80 ad veriyor bir ebedi daha cıkmak bile daha iyi olur bence bt yerine bu buildde.Pikachu demiş ki:Mahvolmuş, Kara Balta, Youmuu, Last Whisper, Ebedi, Blood herhalde![]()
full buildi yazarsan sevinirim o 2 sini düşündüm zaten.sarkolata demiş ki:lw botrk
zırh delmesiz ve attack speedsiz 6 ebedi saçma değil mi? Zaten 4 tane alınca %100 crit oluyor 6 çok gereksiz.Advance demiş ki:6 Infinity Edge
pozisyon almasına gerek yok adam vurmayacak amaç en kısa sürede öldürmek.seskes demiş ki:hangi ayakkabıyla pozisyon alıyon knk :d
yorumun için teşekkürler dediklerini uyguluyorum zaten. Benim düşüncem en hızlı eritecek build sanırım ebedi hayalet ebedi son fısıltı mahvolmuş sanırım.Zippy demiş ki:Klasik late game buildi iyidir
ie+pd+lw+bt/botrk+Zephyr+Def. item.
Adc full build olmuşsa tank istesede istemesede hızlıca ölüyor zaten.Rakibin çivilisi sorun çıkartıyosa-kite problemi varsa bortk+bt yaparsın gg tabi rakip mid seni teklemezse
Bende saçmalıyor sanmıştım mahvolmuş ile dravenRebellen demiş ki:Tüm buildleri yaklaşık 1 buçuk saatte deneyerek max damage atan buildi buldum sarkonun dediği doğru mahvolmuş 3,5k canlı olduğu için baya güzel eritmenizi sağlıyor lw ile. En hızlı eriten build bu beyler son fısıltı ebedi hayalet mahvolmuş ebedi. Son fısıltıyla karabaltayı da denedim 2 si birlikte fakat ancak 5 stack yaptıktan sonra güzel vuruyorsunuz karabalta çıkınca ki o da geç oluyor baya o yüzden yazdığım build.