Ya bunlar zekadan yoksun acınası yaratıklar aslında bunlar var ya Allahın varlığını bizden iyi biliyorlar ama asiler ya rockçılarya (ben de rockçıyım ama bu öküzler rockın anlamını ne bilir ki ) şeytanın asiliğine özenip onu örnek alıyo beyinsizler...

Takımı
Galatasaray
Bunları getircen taksimin göbeğine 100 tane cazgır kediyi üstlerine atcan :D

EFendi demiş ki:
huauha koptum ya satanisizmmiş .... hiç bu kadar komik bir inanç görmedim ve duymadım şimdiye kadar :lol:
sana göre komik gelebilir ama bana göre hiç gelmedi. Gerçektede var zaten

ALLAH 'ım bizi bu şerefsizlerden korusun YÜCE YA RABBİM!!!

tan

rank8
Jigsaw demiş ki:
Dracula_ demiş ki:
... simsiyah giyinir, ağırlıklı olarak Metallica parçaları çalınırdı ...
Ulan... :mrgreen:

Hehehe Bende Siyah Giynerimde ne Metalic nede Rock Dinlerim Slow ve Mode_XL Tarzı Biri Bunları Yakaladıgı Yerde Pompalı Tüfekle Vurucakmışya ona Sesleniyorum aman Cadde Yürürken Benide Vurma İlgim yok Kedileride Severim Köpekleride Alalha şükür Allahtan Korkayım ona Ben Küçük bi Kötü Smz Demem Yanımda Diyeninde Bogazına Yapışırım Bizim bi Arkadaşın Lafı var çıktıgı Kız Metal Takılıyo Kızla Konuşuyolar Kız Dedi Sen Nasıl Takılmayı Seversin Bak ben Metal Takılırım ya sen Arkadaşın sözüde şu Metal Giyniyorum ama Müslümcüyüm :)

Metalin geneliyle satanizm arasında bağlantı kurmak ne kadar mantıklıdır bilemiyorum. Ancak Black Metal grupları satanizmin etkisinde müzik yapar.

Colt-Anacondamla basıcam bunların mekanini yermisin yemezmisin

- Resim Silinmiş.

domuz avlamaya bire bir

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
HeLL_SpY demiş ki:
EFendi demiş ki:
huauha koptum ya satanisizmmiş .... hiç bu kadar komik bir inanç görmedim ve duymadım şimdiye kadar :lol:
sana göre komik gelebilir ama bana göre hiç gelmedi. Gerçektede var zaten

ALLAH 'ım bizi bu şerefsizlerden korusun YÜCE YA RABBİM!!!

emin ol o şerefsiz dediğin kişiler sizin gibilerin verebileceği zararın 10da birini vermezler

Yukarı Alt