Abı Elıne Alıcan 9.MM yi :D 2 tane bı gırıcen o harabeye allah ne verdıyse :D
P PHR34|< Kayıt 9 Ekim 2008 Mesajlar 968 Beğeniler 0 Şehir Avatarımı Çalanın Çocugu Olmasın xD 18 Haziran 2009 #41 Abı Elıne Alıcan 9.MM yi 2 tane bı gırıcen o harabeye allah ne verdıyse
K KissOfLife Kayıt 7 Şubat 2008 Mesajlar 431 Beğeniler 0 Şehir Türkiye 18 Temmuz 2009 #42 AcSK demiş ki: HeLL_SpY demiş ki: EFendi demiş ki: huauha koptum ya satanisizmmiş .... hiç bu kadar komik bir inanç görmedim ve duymadım şimdiye kadar Daha fazla görüntüle... sana göre komik gelebilir ama bana göre hiç gelmedi. Gerçektede var zaten ALLAH 'ım bizi bu şerefsizlerden korusun YÜCE YA RABBİM!!! Daha fazla görüntüle... emin ol o şerefsiz dediğin kişiler sizin gibilerin verebileceği zararın 10da birini vermezler Daha fazla görüntüle...
AcSK demiş ki: HeLL_SpY demiş ki: EFendi demiş ki: huauha koptum ya satanisizmmiş .... hiç bu kadar komik bir inanç görmedim ve duymadım şimdiye kadar Daha fazla görüntüle... sana göre komik gelebilir ama bana göre hiç gelmedi. Gerçektede var zaten ALLAH 'ım bizi bu şerefsizlerden korusun YÜCE YA RABBİM!!! Daha fazla görüntüle... emin ol o şerefsiz dediğin kişiler sizin gibilerin verebileceği zararın 10da birini vermezler Daha fazla görüntüle...
F FoundeR Kayıt 21 Kasım 2008 Mesajlar 1.945 Beğeniler 0 18 Temmuz 2009 #43 belirsizzzzz demiş ki: nazimtuna demiş ki: alcan eline pompalıyı hepsinin kafasına sıkıcan Daha fazla görüntüle... Sanırım fazla Pc oyunu oynamışsın özellikle Half Life,Counter strike Daha fazla görüntüle... hehehe
belirsizzzzz demiş ki: nazimtuna demiş ki: alcan eline pompalıyı hepsinin kafasına sıkıcan Daha fazla görüntüle... Sanırım fazla Pc oyunu oynamışsın özellikle Half Life,Counter strike Daha fazla görüntüle... hehehe
A Alekto Kayıt 15 Mart 2009 Mesajlar 158 Beğeniler 0 31 Mart 2010 #44 tüylerim ürperdi midem bulandı ve kustum ps:bunların karnını deşip boğazından kesip kanını ateşe damlatıp içseler acaba nasıl hissederlerdiler
tüylerim ürperdi midem bulandı ve kustum ps:bunların karnını deşip boğazından kesip kanını ateşe damlatıp içseler acaba nasıl hissederlerdiler
V Viski Kayıt 27 Aralık 2008 Mesajlar 2.365 Beğeniler 0 Şehir HDD 26 Haziran 2010 #45 Böle insanları...Hatta insanda denilmez böle canavarları SALLANDIRMAK LAZIM..