Kayıt
24 Haziran 2009
Mesajlar
181
Beğeniler
0
Şehir
İn Extraloob :)
Merhaba Arkadaşlar..
Saatler Öncesinde Bende Charları Soyulanlar Arasına Eklendim.. Ve Anladım ki gerçekten İnsanın bir emek verdiği Para verip gece gündüz çabaladığı charın 2 saate soyulması ne kadar acı..Parasını bir kenara attım fakat açtığım guildde o kadar iyi arkadaşlar edinmiştim ki 1 haftada kardeş diyebiliyorduk birbirimize fakat demin baktım ki ne guild var ne silkler ne goldlar..
Kimseyi suçlamıyorum Soyulmak konusunda sorun bendemi bilmiyorum ama ben kimseye char şifremi vermedim..
Bilgisayarım saldıralara karşı korunurlu. hergün düzenli olarak taramamı yaptırıyorum.neden böyle oldugunu hala çözemedim çözemiyorum..
Guildimi Kaybettim.. En Önemlisi Guilddeki ve Uniondaki Arkadaşlarımı Kaybettim.. Büyük bir miktarda Para,Silk,İtem'imi kaybettim.
Para önemli değil..Fakat Beni üzen 1 Ay boyunca biriktirdiğim parayı emeklerimi 2 saatte YOK OLMASI..
Onlar gibi şeresizlere deymez diceksiniz.. Giden Emeklerime Üzülüyorum..
Bunlar gibiler yüzünden eskiden eğlenerek gülerek girdiğim charıma şimdi başkasının charına girmiş gibi oluyor insan değişik bir his.Herkes tarafından kullanılan saçma bir chara gırıyorum gibi..
Ne yapacağımı bilemedim.. Şimdi Sadece penon taxi yaparak tekrar eski zamanlarıma donmeye calısıyorum ama olmuyor of... daral:
Ben bu oyuna ticaret için değil para kazanmak için değil eğlenmek arkadaş edinmek için oynuyordum charımı bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum.. :thumbsup:

Oyundaki Nickim PunchLine..

 
Kayıt
17 Nisan 2009
Mesajlar
874
Beğeniler
0
Şehir
izmir sokakları
cok gecmıs olsun kardesım sen dua et yıne soyulmussun en 1000 tl harcadıgım charımı komple kaybettım ben bılırım o duyguları
 
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesajlar
1.130
Beğeniler
0
Biliyorum çok kötü bisey sjsro da benimde soyulmuştu sikilleri filan bozup bırakktım.
geçmiş olsun
 

Doma$no

 
Kayıt
15 Temmuz 2008
Mesajlar
3.775
Beğeniler
197
Şehir
lethe
Bana ks atıyodun winglerde beddua etmiştim ondan mı oldu :D
Ps:Geçmiş Olsun 1 kez benim başımada geldi üzücü...
 
Yukarı Alt