X XxkralerolxX Kayıt 19 Ağustos 2007 Mesajlar 100 Beğeniler 0 7 Ocak 2009 #1 loader i yukledım c10 hatası verıyor loop back adaptor kapatılması gerekiyormuş o nerden kapatılıyor bi yardım edin lutfen
loader i yukledım c10 hatası verıyor loop back adaptor kapatılması gerekiyormuş o nerden kapatılıyor bi yardım edin lutfen
O Onitsuka Kayıt 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.430 Beğeniler 1 8 Ocak 2009 #2 Ag baglantılarıma gir ag baglantılarını görüntüle de orda loophack falan yazar ona tıkla devredısı bırak de
Ag baglantılarıma gir ag baglantılarını görüntüle de orda loophack falan yazar ona tıkla devredısı bırak de
E engin-306 Kayıt 8 Mayıs 2007 Mesajlar 65 Beğeniler 0 8 Ocak 2009 #3 ama bazen arzza çıkarıo kapanmıo
X XxkralerolxX Kayıt 19 Ağustos 2007 Mesajlar 100 Beğeniler 0 8 Ocak 2009 #4 giriyorum öyle bir şey yazmıyor :(
O Onitsuka Kayıt 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.430 Beğeniler 1 8 Ocak 2009 #5 XxkralerolxX demiş ki: giriyorum öyle bir şey yazmıyor :( Daha fazla görüntüle... yerel ag baglantısı 1 varya onun üstüne tıkla orlarda bi yerlerde loophack görürsen devre dısı bırak bu kadar
XxkralerolxX demiş ki: giriyorum öyle bir şey yazmıyor :( Daha fazla görüntüle... yerel ag baglantısı 1 varya onun üstüne tıkla orlarda bi yerlerde loophack görürsen devre dısı bırak bu kadar
D dewilish Kayıt 11 Ocak 2009 Mesajlar 1 Beğeniler 0 11 Ocak 2009 #6 Onitsuka demiş ki: XxkralerolxX demiş ki: giriyorum öyle bir şey yazmıyor :( Daha fazla görüntüle... yerel ag baglantısı 1 varya onun üstüne tıkla orlarda bi yerlerde loophack görürsen devre dısı bırak bu kadar Daha fazla görüntüle... s.a hacı su llop back nerde ? bende de c10 hatası verıyor .. baglantının ozlleıklerıne gırdım.. turkcesı nedır bunun ?
Onitsuka demiş ki: XxkralerolxX demiş ki: giriyorum öyle bir şey yazmıyor :( Daha fazla görüntüle... yerel ag baglantısı 1 varya onun üstüne tıkla orlarda bi yerlerde loophack görürsen devre dısı bırak bu kadar Daha fazla görüntüle... s.a hacı su llop back nerde ? bende de c10 hatası verıyor .. baglantının ozlleıklerıne gırdım.. turkcesı nedır bunun ?