- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Espio demiş ki:bunda komik ne buluyorsunuz anlamıyorum Evil or Very Mad bu yaptıklarınız sadece türk düşmanlığını arttırmaya yarıyor ki nefret ederim bundan Mad alakası yok ama 1,5-2 yıl önce athenste oynuyordum Atamız hakkında yayınlanan videolardan sonra union umuzda bulunan 8 guildde (1 türk geri kalanlar yabancı (birisi Yunan) hepsi Grant name ine Ataturk yazdılar şimdiki durumu düşünüp bazen yabancılara hak veriyorum.
süper yorum koççççEspio demiş ki:bunda komik ne buluyorsunuz anlamıyorum Evil or Very Mad bu yaptıklarınız sadece türk düşmanlığını arttırmaya yarıyor ki nefret ederim bundan Mad alakası yok ama 1,5-2 yıl önce athenste oynuyordum Atamız hakkında yayınlanan videolardan sonra union umuzda bulunan 8 guildde (1 türk geri kalanlar yabancı (birisi Yunan) hepsi Grant name ine Ataturk yazdılar şimdiki durumu düşünüp bazen yabancılara hak veriyorum.
,Espio demiş ki:bunda komik ne buluyorsunuz anlamıyorum Evil or Very Mad bu yaptıklarınız sadece türk düşmanlığını arttırmaya yarıyor ki nefret ederim bundan Mad alakası yok ama 1,5-2 yıl önce athenste oynuyordum Atamız hakkında yayınlanan videolardan sonra union umuzda bulunan 8 guildde (1 türk geri kalanlar yabancı (birisi Yunan) hepsi Grant name ine Ataturk yazdılar şimdiki durumu düşünüp bazen yabancılara hak veriyorum.
Onlar camdan atlasa sendemi atlayacaksın?HeLL_FiRe demiş ki:,Espio demiş ki:bunda komik ne buluyorsunuz anlamıyorum Evil or Very Mad bu yaptıklarınız sadece türk düşmanlığını arttırmaya yarıyor ki nefret ederim bundan Mad alakası yok ama 1,5-2 yıl önce athenste oynuyordum Atamız hakkında yayınlanan videolardan sonra union umuzda bulunan 8 guildde (1 türk geri kalanlar yabancı (birisi Yunan) hepsi Grant name ine Ataturk yazdılar şimdiki durumu düşünüp bazen yabancılara hak veriyorum.
Onlar bizim ana bacı düz giderken bişey olmuyo ama extraokk
+1907Narqotic demiş ki:Sansürle Hemen ONLARI Exclamation