GM'in e-mailini doğru olarak bilen varmı arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum .. acill .. bilenler söylerse sevinirim ..

Geçmiş Olsun kardeşim Aynı olay bnm Başımada geldi fakat tek yönden şanslıyım 70 Lw Nukerdi ErKaN dı ismi yazık demekten başka bir şey bulamıyorum Allaha Havale ediyorum Vicdansızlar

kankam adlı çarda ecsroda hecklenmiş heralde benim zzxM4Nxzz mi kendi çarımı istedim kankam adlı şahıstan vermedi onada güvenmeyin Sakın!!! Ama sahibi geri almışsa bilemem siz genede güvenmeyin

robincemo Olan Kişi çarmı Almıstı KAzıkldı Takas Ypcaktık Ondan İstedim Vermedi Onu Alllaha İyade EDiorm!

Lucktoz

Bilgiliyim
Aman Çokta FiFi .. Boşverin Yaptıklarıyla kaLsınLar.. Siz Arkasından Küfür EdiCeĞiniZe Allah'a Havale Edin Bu KişiLeri .. Bu arada KaFaM1MiLYoN = Berke iLe MuhabbetimiZ Vardı Fakat Sunu Gördükten Sonra Bi Daha MuHaTTabıM oLamaZz... Bu Emek Hırsızları GeneLLikLe CoLuk ÇoCuk Zaten .. 15 - aLayı ..Bu arada xJinqTax Kardeşim G.oLsun Sanada ..

çok saol Youran kardeşim .. ben zaten allaha havale ettim bunları .. bence muhabbetiniz olmasın .. bana yapan sizede yapar .. bu arada Youran bana bı p.m'den ulaşabilirmisin bişeyler sorcaktım sana sen bilirsin?

Yukarı Alt