S sqadi_n Kayıt 16 Eylül 2007 Mesajlar 19 Beğeniler 0 26 Eylül 2007 #1 Ben 41 lvl bi char oynuyorum bunun gizli sorunu bilmiyorum ta ne zaman önce açtım. premium aldım pet aldım. bu kodlar ile gizli soru ve şifre değiştire bilir miyim ? Nasıl ticket atabilirim.
Ben 41 lvl bi char oynuyorum bunun gizli sorunu bilmiyorum ta ne zaman önce açtım. premium aldım pet aldım. bu kodlar ile gizli soru ve şifre değiştire bilir miyim ? Nasıl ticket atabilirim.
S sparoww Kayıt 23 Mart 2007 Mesajlar 577 Beğeniler 0 Şehir karakoram/penom fighter 26 Eylül 2007 #2 sqadi_n demiş ki: Ben 41 lvl bi char oynuyorum bunun gizli sorunu bilmiyorum ta ne zaman önce açtım. premium aldım pet aldım. bu kodlar ile gizli soru ve şifre değiştire bilir miyim ? Nasıl ticket atabilirim. Daha fazla görüntüle... Charin sifresini kimseye vermemeye bak
sqadi_n demiş ki: Ben 41 lvl bi char oynuyorum bunun gizli sorunu bilmiyorum ta ne zaman önce açtım. premium aldım pet aldım. bu kodlar ile gizli soru ve şifre değiştire bilir miyim ? Nasıl ticket atabilirim. Daha fazla görüntüle... Charin sifresini kimseye vermemeye bak
N Nebula Kayıt 17 Eylül 2007 Mesajlar 2.534 Beğeniler 0 Şehir Hamburg 26 Eylül 2007 #3 Aynen şifreyi sadece sen bil.
F fbli69 Kayıt 15 Mayıs 2007 Mesajlar 627 Beğeniler 0 26 Eylül 2007 #4 şifreyi hiç bir şekilde deişemezsin şifreyi bilmeden maalesef
N Nebula Kayıt 17 Eylül 2007 Mesajlar 2.534 Beğeniler 0 Şehir Hamburg 27 Eylül 2007 #5 fbli69 demiş ki: şifreyi hiç bir şekilde deişemezsin şifreyi bilmeden maalesef Daha fazla görüntüle... Şifresini biliyor,gizli soruyu soruyor.Bi daha okursan
fbli69 demiş ki: şifreyi hiç bir şekilde deişemezsin şifreyi bilmeden maalesef Daha fazla görüntüle... Şifresini biliyor,gizli soruyu soruyor.Bi daha okursan