Beyler şimdi bndan 2 yıl önce Babel serverinde full sosun seti olan bi char banlanmıştı adı Volant ama Bu günlerde nasıl olmuşsa bu Char açılmış rev6 ya baka Bilirsiniz 'Volant' Ben bnn haksızlık oldugunu düşünüom ve elimizden Bişi gele bilirmi ?

başlığı küçült... ayrıca sro tartışma bölümü var

bi ara revde bi hata olmuştu her unıq keseni ban lı olarak gösteriyodu sonra düzelttiler belki ozmn a rastlamış o kişide bizim çarlarda ozmn banlı gözüküyordu :D

tamam ama adam açtırmış serverde karşılaştık :S Gm ye bunlar para yedirmiş %100 gm zaten 2-3 kuruş için yapmıcagı şey yoq :S

yakupkadir92 demiş ki:
tamam ama adam açtırmış serverde karşılaştık :S Gm ye bunlar para yedirmiş %100 gm zaten 2-3 kuruş için yapmıcagı şey yoq :S
Adamlara Zaten Günde Kaç kere 2-3 kuruş geliyor Merak Etmeyin Joymax şirketinden bahsediyoruz sonuçta :thumbsup:

:D beyler charları bannlanan warsa bana wersin id psw g.ynt ben açtirim ben kullanim ::) 1000 silk weririm gm ye :D :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

yakupkadir92 demiş ki:
:D beyler charları bannlanan warsa bana wersin id psw g.ynt ben açtirim ben kullanim ::) 1000 silk weririm gm ye :D :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

istersen saçmalama öyle bişi olsa herkez açtırırdı banlı charı eger char 7günlük block yemişse yada şöyle söyliyim aldıgınız silk yüzünden block yediyseniz banka paralarını yatırdıklarında block açılıyo paypal ile alışverişlerde bazı arkadaşlarımın başına geldi limitsizlik yüzündenmi ne oluyomuş tam bilmiyom ama banka sro ya parası gönderdiginde o char açılır birşey daha bunun gibi birçok saçma dedikodu dolaşıyor arkadaşlar bir site varmış o site belli $ € bilmemne para cinsinden charın ismini degiştiriyomuş neden böyle bişi dedin diceniz bu piyasadaki para botları örn. adasdasa gfsdfgdfgd dfgdfgdf gibileri için diyorlar yok öyle bişi onlar banlanmayı direk hakkedenler açılan charın ismi hiçbir şekilde degiştirilmez

Yanlız şöle bişe war Volant silk yüzünden felam banlanmamıştı bot kullanıo die banlanmıştı :S

Yukarı Alt