D dangercaptan Kayıt 10 Ekim 2008 Mesajlar 296 Beğeniler 0 Şehir ---LeGenDiSsBacK--- 30 Kasım 2008 #1 Beyler bugün srodaydım.Daha dorusu girmeye çalıştım ama c9 veriyordu hep.Stepudan gene kurdu mama update olmuyordu yardım pls ?
Beyler bugün srodaydım.Daha dorusu girmeye çalıştım ama c9 veriyordu hep.Stepudan gene kurdu mama update olmuyordu yardım pls ?
G gfb_tayfa Kayıt 25 Eylül 2008 Mesajlar 130 Beğeniler 0 30 Kasım 2008 #2 sronun sitesini açıp yapmayı dene bi de.
A aPolyannA Kayıt 12 Kasım 2007 Mesajlar 308 Beğeniler 0 Şehir Güneşin battığı yerde 30 Kasım 2008 #3 İlk önce Silkroad´ın sitesini gir.Sonra Silkroad´u aç.Update yapar.Yapmazsa tekrar tekrar dene.
P Prada   Kayıt 31 Aralık 2007 Mesajlar 7.341 Beğeniler 0 Şehir St Etienne 1 Aralık 2008 #4 dangercaptan demiş ki: Beyler bugün srodaydım.Daha dorusu girmeye çalıştım ama c9 veriyordu hep.Stepudan gene kurdu mama update olmuyordu yardım pls ? Daha fazla görüntüle... Eğer update sırasında hata veriyosa sronun sitesinde download kısmında manuel patcher lar var.. Onları kullan
dangercaptan demiş ki: Beyler bugün srodaydım.Daha dorusu girmeye çalıştım ama c9 veriyordu hep.Stepudan gene kurdu mama update olmuyordu yardım pls ? Daha fazla görüntüle... Eğer update sırasında hata veriyosa sronun sitesinde download kısmında manuel patcher lar var.. Onları kullan