Kayıt
30 Eylül 2008
Mesajlar
4.800
Beğeniler
0
Şehir
Bahçelievler/İST


Demet Akbağ, Ata Demirer ve “Eyvah Eyvah” filminin diğer oyuncuları bu hafta “Beyaz Show”da!

Demet Akbağ, Ata Demirer, Salih Kalyon, Özge Borak, Bülent Şakrak, Caner Alkaya ve Serkan Çağrı bu hafta “Beyaz Show”a konuk oluyor.
Beyaz Show bu gece ayrıca, izleyicileriyle her zamankinden daha erken bir saatte, saat 23.30’da buluşuyor.

“Beyaz Show”a bu hafta; “Eyvah Eyvah” adlı filmin başrol oyuncuları; Demet Akbağ ve Ata Demirer ile filmde diğer önemli rolleri üstlenen Salih Kalyon, Özge Borak, Bülent Şakrak ve Caner Alkaya ile filmin müziklerini yapan, dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı konuk oluyor.
Filmde sergiledikleri başarılı performansları ile büyük alkış alan Demet Akbağ ve Ata Demirer’in, diğer oyuncu arkadaşlarıyla birlikte, “Eyvah Eyvah” filmi ile ilgili merak edilenleri anlatacakları programda ayrıca, Akbağ ve Demirer ikilisinin, Beyaz Show izleyicilerine özel, harika sürprizleri de olacak.
Beyaz’ın canlı yayın sürprizleriyle daha da renklenecek programda,
“Geçen Hafta”, “Bir Maniniz Yoksa”, “Sosyal Sorumluluk”, “Üniversitelilerle Yarışma”, “Şomağızlılar”, “Beşi Bir Yerde”, “Keyped ile Oylama” ve “Bunları Biliyor muydunuz” bölümleri de ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın!



 
Kayıt
8 Eylül 2009
Mesajlar
5.665
Beğeniler
1
Tanıtım fragmanı çok hoştu Ata Demirer'in nameleri falan. :P
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
işte buuuuuuuuuuuuu uzun süredir beyaz show'u izleyemiyordum şimdi TİVİBU kalitesiyle oturduğum yerden izleyeceğimmm yeahhhhhhhhhhhhhhh :starving:
 
Yukarı Alt