A
Anonymous
Guest
merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
Hö ? res falandamı atmadın aradaSLayeR demiş ki:bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
Yalan Atma Be Kardeş 5 Ay açık kalmış Puahahahahahahahah Tras yap ama Biraz Yawas yap hafiften Salla...5 ay yani okullar Açılınca Aç bilgisayarı kapanana kadar Açık Bırak Exclamation ExclamationSLayeR demiş ki:bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
ya sakamı cıddımı bı yardım ıstedım dalga gecıosunz ve dalga gecılcek bı sorun deıl ayrıca yerındede yanı gıdıpde bot bolumune yazabılıdım ama forum kırlılıgı olmmasın dıe yazmadım ama yardımlarınızı bklıorum CİDDİ olarak!Piglet demiş ki:İstediğin kadar yaaa bişe olmaz kapama sen.
hmm.. kendi bildiğini yap o zmn.BuuRa demiş ki:ya sakamı cıddımı bı yardım ıstedım dalga gecıosunz ve dalga gecılcek bı sorun deıl ayrıca yerındede yanı gıdıpde bot bolumune yazabılıdım ama forum kırlılıgı olmmasın dıe yazmadım ama yardımlarınızı bklıorum CİDDİ olarak!Piglet demiş ki:İstediğin kadar yaaa bişe olmaz kapama sen.
istedıgın kadar faln demıssın sen olsan dalga anlamazmıydın yanı bı saat faln yada gun soylesen okta ıstedıgın kadar dıyıpde bıde gulme ısaretı koynca dalga gıbı olmsPiglet demiş ki:hmm.. kendi bildiğini yap o zmn.BuuRa demiş ki:ya sakamı cıddımı bı yardım ıstedım dalga gecıosunz ve dalga gecılcek bı sorun deıl ayrıca yerındede yanı gıdıpde bot bolumune yazabılıdım ama forum kırlılıgı olmmasın dıe yazmadım ama yardımlarınızı bklıorum CİDDİ olarak!Piglet demiş ki:İstediğin kadar yaaa bişe olmaz kapama sen.
ne diye dalga geçeyim ya. ciddi söyledim.
ok bnde boyle bır cevap bklıyordum tesekkurlercNeyT demiş ki:Havalar serin olsa o pc bir ay bile aralıksız açık kalsa bişey olmaz ama Bu sıcaklarda Fanların çok iyi olsa bile 3-5 günden fazla açık bırakma.
Aynen pc alalı 7 ay oldu haftada 1 veya hiç kapanmadıSLayeR demiş ki:bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
wow sallama kardes cafede arkadasla idaya girdk pc 6 gün dayandı 7.gün kendi kapandıSLayeR demiş ki:bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.
Elektrikler mi gitti 7.günde ?crazy_bay demiş ki:wow sallama kardes cafede arkadasla idaya girdk pc 6 gün dayandı 7.gün kendi kapandıSLayeR demiş ki:bende toshiba satalitte a 50 var yaklasik olarak 5 ay acik kaldi birsey olmadi belkide 6 ayi gecmisti :)BuuRa demiş ki:merhabalar bı sorum olacak bnm bılgısayarın ozellıklerı pentıum d islemcı 2 gb ram 512 mb ekran kartı ...sılkroad da yken tabı kac saat kalır onu soruorum normal deıl bıde fanım kuvvetlı.