Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Benitez'e 10 gün süre
İtalyan ve İngiliz basınları, Liverpool Menajeri Rafael Benitez'in, gelecek yıl Juventus'u çalıştıracağını iddia ediyor. Gazetelere göre, Juventus, son kararını vermesi için Benitez'e 10 gün süre tanıdı.



Liverpool ile 1 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan, bir kez de finale yükselen Rafael Benitez, her ne kadar bu sezon beklentilerin altında kalsa da, Avrupa'nın en gözde teknik adamlarından biri. Hayal kırıklıkları ile dolu bir sezon geçiren Juventus'un, gelecek yıl takımı Beiıtez'e emanet etmek istediği sır değil. İngiliz ve İtalyan basını, İspanyol teknik adamın yüzde 90 ihtimalle 2010-2011 sezonunda Torino ekibini yöneteceğini ileri sürüyor. Liverpool'daki ekonomik sorunlardan bunalan Benitez'in, “6 yıldır istediğim oyuncuları transfer edecek parayı bulamıyorum. Durum böyle devam ederse, Liverpool'un beklenilen seviyeye çıkması zor olur” sözleriyle ayrılık sinyalleri vermişti.
Benitez'in peşindeki tek takım Juventus da değil. İspanyol Marca Gazetesi, ısrarla başarılı teknik adamın gelecek sezon Manuel Pellegrini'nin yerine Real Madrid'in başına geçeceğini iddia ediyor. İtalyan basını ise Juventus Yönetiminin, son kararını vermesi için Benitez'e 70 milyon euro transfer bütçesiyle birlikte 10 gün süre tanıdığını yazdı.
İspanyol teknik adamın, yeni sezonda hangi takım için çalışacağını ise önümüzdeki haftalar gösterecek.​
 
Yukarı Alt