Private sanırım. ECSRo'mu diyorlardı ^^dizyy demiş ki:Hangi oyun bu isromu
uniqueden cıkan iteme,+ basmak cok kolaydır,ama dier itemlerde öyle olsa :?WindTalker demiş ki:85 silahı +7 den yukarı çıkartamıyorum,dandik bir legs'e +9 basıyorum,birde ne lucky ne astral ne birşey ya :?
buda bir nevi silkroadEvoLuTioN demiş ki:hayırlı olsun konu Private Server ScreenShots & Video bölümünde olması gerekmiormu![]()
doru sonuçta 2 side silkroadWindTalker demiş ki:buda bir nevi silkroadEvoLuTioN demiş ki:hayırlı olsun konu Private Server ScreenShots & Video bölümünde olması gerekmiormu![]()
![]()
+1 Yorumunu Okumassam Aynı Bunları Yazardım.Xanthos demiş ki:Repair invalid de olsa job, GW , FW 'de seni 1-2 ay idare eder. Her zaman kullanmazsın. Blue bas,değerlendir.Ne de olsa garment ve tam senlik![]()
70kk ya sattımEvoLuTioN demiş ki:doru sonuçta 2 side silkroadWindTalker demiş ki:buda bir nevi silkroadEvoLuTioN demiş ki:hayırlı olsun konu Private Server ScreenShots & Video bölümünde olması gerekmiormu![]()
![]()
bencee fb yap tak kullan nede olsa daha durablty gitmemiş bayabi uzun süre dayanır o sna.