M Murderer77 Kayıt 9 Mayıs 2007 Mesajlar 148 Beğeniler 0 Şehir İzmir 17 Ağustos 2007 #1 Beyler Sabaha Kadar Acik Birakiyom Pc'yi Bi Bakiyom Sehirde Put Gibi Bekliyor Sonra Auto Training Diyorum O Zaman Çalışıyor.
Beyler Sabaha Kadar Acik Birakiyom Pc'yi Bi Bakiyom Sehirde Put Gibi Bekliyor Sonra Auto Training Diyorum O Zaman Çalışıyor.
M muratko193 Öğretiyorum Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 687 Beğeniler 0 Şehir Secret ;) 17 Ağustos 2007 #2 Sen Loop All Bot Activty i işaretledinmi eger işaretliyse Kaldır Yeniden Kur Conf Dosyasınıda Sil Yeniden Ayarla Umarım Duzelir..
Sen Loop All Bot Activty i işaretledinmi eger işaretliyse Kaldır Yeniden Kur Conf Dosyasınıda Sil Yeniden Ayarla Umarım Duzelir..
4 486dx4 Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 178 Beğeniler 0 Şehir kocaali plajı tekel bayiii 17 Ağustos 2007 #3 bu sorun bazen bendede oluyor ama tekrar id ve pw yazıp logi,n diyince düzeliyor sanırım serverden düşüyor
bu sorun bazen bendede oluyor ama tekrar id ve pw yazıp logi,n diyince düzeliyor sanırım serverden düşüyor
M Murderer77 Kayıt 9 Mayıs 2007 Mesajlar 148 Beğeniler 0 Şehir İzmir 17 Ağustos 2007 #4 muratko193 demiş ki: Sen Loop All Bot Activty i işaretledinmi eger işaretliyse Kaldır Yeniden Kur Conf Dosyasınıda Sil Yeniden Ayarla Umarım Duzelir.. Daha fazla görüntüle... Loop All Activty Dedim Bazen Oluyor.Mesela Daha Demin Yine Oldu
muratko193 demiş ki: Sen Loop All Bot Activty i işaretledinmi eger işaretliyse Kaldır Yeniden Kur Conf Dosyasınıda Sil Yeniden Ayarla Umarım Duzelir.. Daha fazla görüntüle... Loop All Activty Dedim Bazen Oluyor.Mesela Daha Demin Yine Oldu
B black_gold Kayıt 15 Ağustos 2007 Mesajlar 362 Beğeniler 0 Şehir okuldan uzak heryerde 19 Ağustos 2007 #5 ya bendede şehirde kalıyo too far training place diyo ne demek bu ya acil yanıt plss