S SnowFlake Kayıt 8 Mayıs 2008 Mesajlar 6.884 Beğeniler 1 Şehir Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi 20 Aralık 2008 #21 Black Rain demiş ki: SnowFlake demiş ki: Furkan sana bundan sonra avatar-imza yapmayı yasaklıyorum çoğcuğum Daha fazla görüntüle... Yenisi yolda Daha fazla görüntüle... döverim
Black Rain demiş ki: SnowFlake demiş ki: Furkan sana bundan sonra avatar-imza yapmayı yasaklıyorum çoğcuğum Daha fazla görüntüle... Yenisi yolda Daha fazla görüntüle... döverim
B Black Rain Kayıt 17 Kasım 2007 Mesajlar 10.379 Beğeniler 2 Şehir istanbul / bomonti 20 Aralık 2008 #22 SnowFlake demiş ki: Black Rain demiş ki: SnowFlake demiş ki: Furkan sana bundan sonra avatar-imza yapmayı yasaklıyorum çoğcuğum Daha fazla görüntüle... Yenisi yolda Daha fazla görüntüle... döverim Daha fazla görüntüle... Olmaz hayranlarım bekliyor
SnowFlake demiş ki: Black Rain demiş ki: SnowFlake demiş ki: Furkan sana bundan sonra avatar-imza yapmayı yasaklıyorum çoğcuğum Daha fazla görüntüle... Yenisi yolda Daha fazla görüntüle... döverim Daha fazla görüntüle... Olmaz hayranlarım bekliyor
J Jason Walker Kayıt 20 Haziran 2007 Mesajlar 7.709 Beğeniler 0 20 Aralık 2008 #23 Hele o imza ne babaannemin karıncalanan TV'si gibi...
S sevecen Kayıt 19 Aralık 2008 Mesajlar 8 Beğeniler 0 20 Aralık 2008 #25 Black Rain demiş ki: Haftada 10larca imza yaptıktan sonra ilk defa yaptığım bir imzayı beğendim... Umarım sizde beğenirsiniz. Gerçekten çok uğraştım bu imza ve avatar için Bu imza Buda Avatar Eleştrilerinizi bekliyorum Daha fazla görüntüle...
Black Rain demiş ki: Haftada 10larca imza yaptıktan sonra ilk defa yaptığım bir imzayı beğendim... Umarım sizde beğenirsiniz. Gerçekten çok uğraştım bu imza ve avatar için Bu imza Buda Avatar Eleştrilerinizi bekliyorum Daha fazla görüntüle...
H _HaNNiBaL_ Kayıt 27 Aralık 2007 Mesajlar 1.381 Beğeniler 0 Şehir RoC Mountain 20 Aralık 2008 #26 Respect demiş ki: Biri şu çocuğa imza yapsın Daha fazla görüntüle... Katılıyorumm :)
B Black Rain Kayıt 17 Kasım 2007 Mesajlar 10.379 Beğeniler 2 Şehir istanbul / bomonti 20 Aralık 2008 #27 viewtopic.php?f=17&t=98995 Burdan devam