![]() |
Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?![]()
![]()
![]()
Havalar soğuk şu anda. Yazın o kadar söyledim ama dinleyen olmadıQuensis demiş ki:Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?![]()
![]()
![]()
![]()
Ben YAzın Antalayda oluyorum kuzum.Mayıs-Haziran gibi görüşelim derslerin bittiği zamanWax Whine demiş ki:Havalar soğuk şu anda. Yazın o kadar söyledim ama dinleyen olmadıQuensis demiş ki:Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosunBlack Rain demiş ki:@Extraloob
Gerçekten sağol abiAbimden yakışıklıyım be heeeeeeyt...
@Quensis
Çok konuşma nan tospaa alırımboyunun ölçüsünü...
ps:İlk resim ağşağıdan çekildiği için okadar şişko gözüküyorum... Açı farkı yani... Lol![]()
Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun![]()
+1905JasonWalker demiş ki:Bu gidişle bir dahaki Kurban Bayramı'nda seni de keserler...![]()
Diyorum işte Furkan'a laf söyleme diye ama dinlemiyor kiBlack Rain demiş ki:Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun![]()
![]()
Sağol hacım... Ama sana kalmaz zanımca..Wax Whine demiş ki:Diyorum işte Furkan'a laf söyleme diye ama dinlemiyor kiBlack Rain demiş ki:Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun![]()
![]()
Ama öcünü alacağım senin
![]()
Betrkay değil len benim adımBlack Rain demiş ki:Betrkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun![]()
![]()
100 den aşağı gelmez..RollsRoyce demiş ki:Kaç kilosun ?![]()
Hamza onu şöyle yapalım istersen. Ben Berkay ile maçımı yapayım. Kazanıp seninle maç yapayım. Sonra seni de yeneyimhmzsnmz demiş ki:Hacım fotolar hoş olmuş ^^ Lakin en üste senin şu meşhur şapkalı fotonu koysaydın xD
@Quensis + WW
Hacılarım siz maçınızı daha yapmadınız mı yahu ??
Siz yapın yenenle ben oynayacağım :) Şimdi ikinizi ayrı ayrı yenmektense aranızdan iyi olanla oynamak ve kazanmak daha iyi olacaktır![]()
![]()
![]()