Icerige atla
Extraloob

|| Başlangıç İçin Aldığım Tablet Bilgisayar ||

· 13 Replies · 1.3K views
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Aşşağıdaki bilgisayarı aldım beyler hadi hayırlısı heyecanla gelmesini bekliyorum 😗 😗

Özellikleri
13 Replies
F
frityus ⭐ 17y
256 mb ram ile pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum
Galliport
Galliport ⭐ 16y
2. seçeneğin biraz daha iyi görünüyor.

-Bu kadar ucuz olduklarını bilmiyordum hemen bende edinmeliyim 😊
F
frityus ⭐ 17y
hmm o zaman kamerası hoş bir şey almanı tavsiye ederim kanka
.NET
.NET ⭐ 19y
http://www.hepsiburada.com/Liste/concord-smartpad3-8gb-7-tablet-kilif/productDetails.aspx?productId=bd300356&categoryId=29014004 beyler bu cihazı aldım şuan gelmesini bekliyorum hızlı kargoyla gelicek görüşlerimi yazıcam :)

Güzel parcaya benziyor. Umarım memnun kalırsın. Bende de iPad ve Samsung'un tableti vardı asırı hızlı internet gezintisi ve her sey elinde o cok hosuma gidiyor 😊
[F New]Solo Gitarist
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
http://www.hepsiburada.com/Liste/concord-smartpad3-8gb-7-tablet-kilif/productDetails.aspx?productId=bd300356&categoryId=29014004 beyler bu cihazı aldım şuan gelmesini bekliyorum hızlı kargoyla gelicek görüşlerimi yazıcam :)

Güzel parcaya benziyor. Umarım memnun kalırsın. Bende de iPad ve Samsung'un tableti vardı asırı hızlı internet gezintisi ve her sey elinde o cok hosuma gidiyor :)

İnşallah pişman olmam brotha başlangıç için bunu uygun buldum ve aldım. Fakat oyun,program falan nerden indireceğimi bilmiyorum direk ona mı indireyim yoksa pcden indirip ona mı atayım. Bildiğin Android sistem oyun ve program sitesi varmı 😊
R
RoqA ⭐ 17y
Google play storeda istemediğin kadar uygulama bulursun direk tabletten gir mağazaya ordan indir hacim 😊
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Google play storeda istemediğin kadar uygulama bulursun direk tabletten gir mağazaya ordan indir hacim :)

eyvallah birader heyecanla tabletimi bekliyorum 😊
S
Scratch ⭐ 14y
Ram'i boşver flash player desteği olsun yeter 😊
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Ram'i boşver flash player desteği olsun yeter :)

Olmazmı Flash Player brotha ayıp ettin 🍺
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Siparişim kargoya verildi ve heyecan tavan yaptı 4 gözle bekliyorum 🤤 🤤 🤤 🤤

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: