Botta bagladıgımızda ban teklikesi az olan yerler nereler yani sehrin nerelerinde genelde banlanmalar oluyo ?
bide silk alanlar banlanmıyomus dogrumu ?
![]() |
Ban tehlikesi Bot Kullanan Herkeste VardırRoyFokkerr demiş ki:Botta bagladıgımızda ban teklikesi az olan yerler nereler yani sehrin nerelerinde genelde banlanmalar oluyo ?
rome da oynayan arkadaslar bilir VolkRUS, Mifka256, SULTANSelim hep silk alan oyunculardı ama banlandılar silk almak kesin çözüm degilEXC123 demiş ki:silk alan hickimse banlanmaz.ole bisi olsa ilk banlanan ben we niya hunterlerdeki butun insanlar olurdu(sosun dusmesi icin en cok bota birakilan mekan niya hunterler olur )
eger silk almiyosan banlanmaman cok buyuk sans olur ama silk almayip banlanmayanlarda war cewremde sans meselesi o ama cok kalabalk yerlerde diilde kmsenn aklina gelmeyen yerlerde olursan gorulme sansin daha azalir
mal kahvekeyfi_cem_07_ demiş ki:cok guldum bu kada sacma lık ta gormedım ban tehlı9kesı az olan yerler pauahbahsahshash blacksmıth arkadasında top oynasam ban atarmı JM
bak agzımı bozma benım adam akıllı dur actıgın topıcıe bak sonra kendıne bakRoyFokkerr demiş ki:mal kahvekeyfi_cem_07_ demiş ki:cok guldum bu kada sacma lık ta gormedım ban tehlı9kesı az olan yerler pauahbahsahshash blacksmıth arkadasında top oynasam ban atarmı JM
arkadaşlar terbiyenizi takının burası dh değil..._cem_07_ demiş ki:bak agzımı bozma benım adam akıllı dur actıgın topıcıe bak sonra kendıne bakRoyFokkerr demiş ki:mal kahvekeyfi_cem_07_ demiş ki:cok guldum bu kada sacma lık ta gormedım ban tehlı9kesı az olan yerler pauahbahsahshash blacksmıth arkadasında top oynasam ban atarmı JM