Kayıt
23 Aralık 2011
Mesajlar
1.414
Beğeniler
0
Şehir
Trabzon
UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda F.Bahçe, Almanya’da konuk olduğu B.Mönchengladbach’ı 4-2 mağlup etti ve puanını 4'e çıkardı.



Gol düellosu şeklinde geçen maçta ev sahibi takım 8. dakikada De Jong ile öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 25. dakikada Baroni'nin mükemmel frikik golüyle, 40. dakikdada Meireles'in füzesi ile cevap verdi ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Dakikalar 70. gösterdiğinde ise sarı lacivertlilerin Hollandalı yıldızı sahneye çıktı ve takımının 3. golüne imza attı.. M'Gladbach 3 dakika sonra De Camargo ile cevap verse de Almanya'da son sözü söyleyen ise Fenerbahçe'nin gol perdesini açan Baroni oldu ve farkı yeniden ikiye çıkardı.

Gruptaki diğer maçta Marsilya, sahasında AEL Limassol'u 5-1 yendi. Bu sonuçların ardından Marsilya, 4 puan, 4 averajla haftayı lider tamamlarken, Fenerbahçe ise aynı puan, 2 averajla ikinci sıraya yerleşti. Borussia Mönchengladbach ise 1 puanla üçüncü sırada, AEL Limassol da aynı puanla son sırada yer aldı. F.Bahçe bir sonraki maçında 25 Ekim'de AEL Limasol deplasmanda karşılaşacak.

Selçuk Şahin gerçekten harika oynadı hayatımda ilk defa hatasız bir maçını izledim bence maçın adamı Selçuk.Birde adamı oynatınca Aykut Kocaman'a kızılıyordu,yazık. :buddha:
 
Yukarı Alt