A
Anonymous
Guest
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadElazigLee demiş ki:yok onu doktor kendi haline bırakın dedi![]()
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadElazigLee demiş ki:yok onu doktor kendi haline bırakın dedi![]()
ben açtım ama ben değil, jesuswan düzenleyecekti. bilmeden konuşmayalım lütfen. RazzElazigLee demiş ki:valla konuyu acan arkadaş yürütmeliydi konusunu
Sonuç : Doktor Benim kendi halimde Kalmamı istemiş ...cNeyT demiş ki:Sonuç??extraokk
_HeaveN_ demiş ki:Paylaşımına , Tavrına , Tutumuna , Foruma Yaklaşımına , Hal Ve Hareketlerine Göre Seçilmeli Bence
Güzel Bir Uygulama Olur Bence
puahhaha olay ne sana ne oldu Cooltheilker demiş ki:Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadElazigLee demiş ki:yok onu doktor kendi haline bırakın dedi![]()
Hocam Konuyla Çok Alakasız Oldu ama O imzayı nasıL yaptın sen Rolling EyescNeyT demiş ki:Sonuç??extraokk
BHAHAHAH KOPTM KANKItheilker demiş ki:Sonuç : Doktor Benim kendi halimde Kalmamı istemiş ...cNeyT demiş ki:Sonuç??extraokk
forumda veriLgi o Topic...StarkDrache demiş ki:Hocam Konuyla Çok Alakasız Oldu ama O imzayı nasıL yaptın sen Rolling EyescNeyT demiş ki:Sonuç??extraokk