100 Üzerinden 100batuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortadacqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazımPaint Ustası
![]()
![]()
puan versen kaç puan verirsin
![]()

![]() |
100 Üzerinden 100batuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortadacqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazımPaint Ustası
![]()
![]()
![]()
işte onun için o imza oradacqloss07 demiş ki:100 Üzerinden 100batuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortadacqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazımPaint Ustası
![]()
![]()
![]()
Özgür`e Puanlar Feda olsun
![]()
vurma elini öyle atarlı atarlı ! :d aaa kım çekiştiriyo nolmus ne kadar ayıp cık cık cıkLemonade demiş ki:oha bi pb ye girdim çekiştirmeyen kalmamış![]()
Bu kadar atar bir user için fazlamariuana07 demiş ki:Seçiyoz seçiyoz seçilince bir anda değişiyor adam mesela senin gibi limon turşusu
Lemonade demiş ki:![]()
Oylama bitmiştir, Ayın Üyesi : batuhan_3X arkadaşımızdır, rütbesi verilmiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz.
Tebrikler batuhan_3X.![]()
İstersen sana da bir tane imza yapabilirimcqloss07 demiş ki:İmzası Olmasa kazanamazdı![]()
![]()
Adam Kinq![]()
![]()
30-31 Oy alırdım gibime geliyorWax Whine demiş ki:Ufck sen global mod. olmasaydın isminin sansürü sayesinde acık ara fark ile kazanırdın![]()
Paint`ten olduğunu açıkladınLemonade demiş ki:İstersen sana da bir tane imza yapabilirimcqloss07 demiş ki:İmzası Olmasa kazanamazdı![]()
![]()
Adam Kinq![]()
![]()
Gerekli malzemeler : bir adet fotoğrafın, paint![]()
Ne içtin sen ya oylama var orda görmüyormusunyilmaz2601 demiş ki:torpil var bu işin içinde arkadaşsınız realde hemen gel beni ayın üyesi yap demiştir yapmışındır![]()
5 senedir boyle yapiyoruz kimse fark etmemistiyilmaz2601 demiş ki:torpil var bu işin içinde arkadaşsınız realde hemen gel beni ayın üyesi yap demiştir yapmışındır![]()