avrupa silkroadda can potu ve mana potu basmak için her bastıkdan sona 15 sn geriye sayıyo bu ne ya dk başına geberiyorum 8 lwden beri medium potla dolaşıyorum nerdne cıktı bu kural 15 sn
hayır butun avrupalılar oyle maselefmc55filiz demiş ki:ama sence haksızlık degilmi çinliler saniyede 3 tane pot içeçek biz 15 sn de bir acaba ben wizardım sadece wiard içinmi gecerli
mc55filiz demiş ki:avrupa silkroadda can potu ve mana potu basmak için her bastıkdan sona 15 sn geriye sayıyo bu ne ya dk başına geberiyorum 8 lwden beri medium potla dolaşıyorum nerdne cıktı bu kural 15 sn
çek returnu kurtul baba nasıl düştün ya nerde olduElazigLee demiş ki:benim charım buga düstü Sad
düsmese ben oynamıcam avrupa karakter fln çok sinir birşey.
mc55filiz demiş ki:avrupa silkroadda can potu ve mana potu basmak için her bastıkdan sona 15 sn geriye sayıyo bu ne ya dk başına geberiyorum 8 lwden beri medium potla dolaşıyorum nerdne cıktı bu kural 15 sn
katılıyorum, bence de cleric bir party nin direği olacak gibi(örn ben) her ne kadar str de olsan parti yaratıklarının arasına girince hemen yiyolar seni. arkdanda bir heal takviyesi olmazsa olmaz._A_R_E_S_ demiş ki:Çinli karakterine geçebilirsin fakat Avrupa karakterler zaten takım oyununu geliştirmek için var.Yani, demişsinki ben Wizard açtım,senin yanında 1 tane Cleric olmalı ki kasmaya gidebilesin.
Diğer bi konu da sen 80 levelde, 80 lvl Glavier chara zerk ile 10-15 k vururken,Avrupa char zerksiz 15 k rahat vuruyor(Wizard vs Nuker).Bilmem anlatabildim mi Question Exclamation
Eğer takım oyunu oynamazsanız Avrupa charlar zor kasılır.Şu an kimse Cleric açmam diyor ama bu oyunda ön önemli karakterlerden birisi cleric, dikkatinizi çekerim...
arkadasa katiliorum cleric olmassa kasmassin cleric le deli gbi kasilio cleric bi taakimin herseyi avrupalilar clericsiz hic bi ise yamazlar bence ama clericler cinlileri ezcekerlini düsünüorumrisedeath demiş ki:katılıyorum, bence de cleric bir party nin direği olacak gibi(örn ben) her ne kadar str de olsan parti yaratıklarının arasına girince hemen yiyolar seni. arkdanda bir heal takviyesi olmazsa olmaz._A_R_E_S_ demiş ki:Çinli karakterine geçebilirsin fakat Avrupa karakterler zaten takım oyununu geliştirmek için var.Yani, demişsinki ben Wizard açtım,senin yanında 1 tane Cleric olmalı ki kasmaya gidebilesin.
Diğer bi konu da sen 80 levelde, 80 lvl Glavier chara zerk ile 10-15 k vururken,Avrupa char zerksiz 15 k rahat vuruyor(Wizard vs Nuker).Bilmem anlatabildim mi Question Exclamation
Eğer takım oyunu oynamazsanız Avrupa charlar zor kasılır.Şu an kimse Cleric açmam diyor ama bu oyunda ön önemli karakterlerden birisi cleric, dikkatinizi çekerim...
-Resim Silinmiş.
burda angelita denen gevur str crossbow, party de ben olmasam kesin yatmıştı Cool görüldüğü üzere party de sadece ona çalışıorum(mana paramı o verior )