Kayıt
28 Ekim 2008
Mesajlar
13
Beğeniler
0
sorunsuz 83 e kadar rogue Warrior(yan skill) kastım bot'la yatabilir arasıra Extreme açarsan yatabilir kesin yatacak diye bişi yok yatmazda yatarda,
devam da ediyor 90 ff olacak, TEK SORUN MESELA EVDEN CIKIP GİDİYORSUN 5-15 SAAT DİYELİN GELDİGİNDE BAKTIGINDA %1 KASIP DC YEMİŞ OLABİLİYOR...joymax...
 
Kayıt
19 Kasım 2008
Mesajlar
13
Beğeniler
0
TrustOnlyGoD demiş ki:
hahaha 57 lvl crossbowcuyum 70 lvl nukeye zerksiz tek attigimi bilirim gerisi bahane :wink1: :?!!!

onu ben bilmemde 43 lvl nukerle 53 lvl crossbow-dagger chara tek attıgımı biliyom.
 
Kayıt
4 Ekim 2008
Mesajlar
965
Beğeniler
0
arkadaş benim görmediğim bir Chinise-Europe çar yok.Ben bu oyunu 2 seneye yakın oynuyorum.sende başlayalı can çatlasa 5 ay geçmiş gibi.
1)Sen galiba önceden Knight oynuyodun.Bi kere Assasin değil ona bizim onadığımız oyunda Dagger derler.ayıca elindeki de hançerdir bıçak değil
2)One-Two handed sworda iki el veya tek el kılıç demişsin.Onun türkçesi Tek-Çift yüzlü kılıç olarak geçer.Ayrıca dagger belli bir lvele kadar Warrior grubunuda diğer gruplara da crit tuttuğu taktirde STR çarlara bile tek atabilir.Critide Max. 21 değil 30 dur.
3)dual axe(Baltacı demişsin) dagger e karşılık gelen çar değil tamamen farklı konumdalar.Axe=Warrior, Dagger=Rogue skillerini kullanır.
4)İnt çarlar konusunda tamamen saçmalamışsın.Wizard(Mge demişsin bizim oynadığmızda wizard) kral ilan etmişlerse kafadan sallama yöntemiyle yapmamışlar her halde dimi.belli bir levele kadar 'Life control' skillini kulandığı takdirde tekte alamıycağı çar yoktur.hatta bazılarını o skilli kulanmadan da atabilir.Gizlenme skilliyle aniden ortaya çıkabilir.(80 levelde tüm parti üyelerine basabilir)senin kral saydığın crosbowuveya daggeri(Extrim skilli açıksa) buff olmadan tekte alabilir
5)crossbow hakkıda açıklama yapraken 'Biz çinlilerin yani glavie vs. blade lerde yere düşürüp vurma olduğu için onlardan bile tırsıyorduk.' Demişsin.Glavie çarın yere düşürüp vurma(Bizim ordakiler yatır-batır ismini taktılar) özelliği yoktur.Belki senin dediğin gibi yatır-batırla STR çarları yatırabilir.Ama belli bir levelden sonra bu mümkün değildir.Belli bir levelden sonra Chinise STR ler Avrupa STR çarların önüne geçer(Warrior hariç).Benim Chinese favori tankım Full STR bow dur.Yani sen sallıyosun demiyorum ama belli bir levele kadar oyanmışsın(MAX 40) ona göre yorum yapmışsın çarlar hakkında.
6)FAvorim Warloctur demişsin.bi kere senin yaptığın yöntemleri canavara yapsa aradan 10 sene geçer.STR çar gibi vur baba vur(ölem eşşeğim ölme).PvP de belki etkili olabilir ancak teke tek duello değilse 10 tane çar üstüne çullanır.Senin dedğin büyülerin tutma ihtimali %100 değil.o büyüler tutmazsa ayvayı yer.Kısacası eline çabuk tutması gerekiyo
7)Cleric buffları gerçekten etkilidir evet.Ancak warrior buffları 90 levele geldiğiğnde hatta daha önceden cleric bufflarını sollar.Nede olsa 30 dk gibi süresi var(İron-Mana Skin buffları hariç.En etkili bufflarıdır, 45 saniye sürer.)
8)Bard hakkında çoğu doğru bilgi vermişsin.hızlı koşma buffu 70 de %80 hızlı koşma sağlıyo.snow siheld gibi ayrı ayrı(Magical-Phical) buffu vardır 2 tane.Bunlar max olduğunda %42 defans sağlar.Bi yanlarında da Hit march skilli vardır.Max olduğunda %83 attack raiting artırır.Bu verdiğim 3 buffdan yalnızca 1'ini kullanabilirsin.Bi ek bilgi vereyim.En altta dancing skilleri vardır.Bunları kullana bilmek için az önce verdiğim 3 den birinin partide bulunması gerekir.Bu skillerde diğerleri gibi sadece birisi kullanılabilir.Partinin Mag veya Phc attack ını % 34 artırabilir.Bi tane daha dancing skilli vardı ama ne işe yarıyo bilmiyom.herhalde HP yi artırıyor.
9)İnt çarlar arasında en zor kasılan Wizard mı.Saçmalama.
Bi kere en rahat kasılan çar Wizard-Bard dır.Wizard-clericte 40 levelden sonra rahatlar.Ancak Wizard-Bard kadar seri canavar kesemez.Bilmeden kafadan sallıyon.Wizard kasmayı beceremiyom diyeceğine Wizardın en zor kasılan çar olduğunu iddaa ediyosun.Bi de sabır işi olarak görmüşsün.
10)Avrupa çarlarını kasmayı sabır işi olarak görmüşsün tebrikler.Sen rev6 dan bak bakayım yeni bölümlere en yüksek leveller arsında çinli karakter görbiliyomusun.Ancak adam çok sağlam çar yapıyo.Avrupa çarların partisine giriyo.Öyle hızlı hızlı level atlıyo.Hatta tecrübe falan bahsetmişsin bişey bildiğin yok hangi tecrübelerinle anlatıyon
 
Kayıt
31 Ocak 2008
Mesajlar
253
Beğeniler
0
Şehir
Sandalye
Gerçekten güzel bir rehber bende crossbow um 56 lvlim sonara 30k vurdum :D Pvp de xbow extreeme ile herkesi kolayca kesiyorum sorun yaklaştırmamak uzaklaştırma skilide bu açığı kapatıyor.
 
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesajlar
486
Beğeniler
0
Şuan daha yeni 80 lwl olmuş bi xbow+dagger charım var tüm skiller max elımde suan 76+3 dagger var ve dagerın guclendırmesını acıp gorunmezlk ıle saldırınca bu arada elımdekı daggerin crit 18 kendı lvlımde yatıramayacagım char klmıyor.X)
 
Kayıt
17 Ağustos 2009
Mesajlar
151
Beğeniler
0
Şehir
Sence Neredeyim Coccum?? :D
çok güzel bir konu açmıssın.ama magelerin de korunma skilleri var.örneğin root,mana emme,fear... bu skiller sayesinde magelerin hayatma kalma hatta karşısındakini yatırma ihtimali bile ortaya çıkıyor.
 
Kayıt
3 Temmuz 2009
Mesajlar
42
Beğeniler
0
uğraşmş arkadaş önce eline sağlk. Ayrıca cevap yazan herkes kendi kullandğı charları savunmş. xbowum var süperm , wizardm var herkesi keserm tarzında. iş charda değl itemde biter öncelkle :) onun dışnda eu charlarda +90yapmadğm bi tek warlock kaldı. Şunu rahatlkla söyleyebilrm ;

* Wizard-cleric hybrid yaparsa seti de sağlamsa yıkamıcağı char sayısı az.
* Onun dışnda eu charlarda tartışmasnz en iyi build 2handtir. tabki sadece 2hand skilleri güçlü ama yetersiz.
*Dual axe te twist skili ile stun-bleed yapmak lazm
*1hand le de shield crush ı acıp rakibe dull etkisi vurup geriye ittirmek lazm.
*Warriordaki o ileriye ışınlanma büyüsünün adı da sprint assault. Az vuruyo diyen arkadaşlar olmş ama o attack skilli değl ki zaten. Onu max.lamak lazm işte o zman anlarsnz geriye ittirp-stun yaparak rakibe saldırı şansı vermdğni.
*Ayrıca roguelerde crosbow extrme hp yi yarıya indirir phy defnce azaltr
ama dagger extrme hp yi etkilemez, phy-mag defence azaltır.
xbowla yere düşürüp dagger a geçip extreme i açıp saldırmalarıda rogue lerin en sağlam taktğdr. Başkada taktkleri de yok açıkçası :)
 
Kayıt
15 Aralık 2009
Mesajlar
73
Beğeniler
0
beyler bende kandi yorumumu söliim main magice katılıorum sen önceden knight oynamışsın ancak main magicde warriorleri ve wizzleri biraz fazla övmüş oyunda 97 nukerim wardı ve warriorleri bi çok kez 1v1de almışımdırr warriorler sağlam ama bnce chin strler asıl warrioru yener roguede zorlanır
 
Yukarı Alt