Birincisi Neydi ?_?sleepydragon demiş ki:indirdim tüm bölümlerini sonuna kadar izledim amma son yapmışlar hadaha uzun olsaydı keşke hayatımda gördüğüm en iyi 2. çizgi film
![]()

Birincisi Neydi ?_?sleepydragon demiş ki:indirdim tüm bölümlerini sonuna kadar izledim amma son yapmışlar hadaha uzun olsaydı keşke hayatımda gördüğüm en iyi 2. çizgi film
![]()
anime olarak düşünüyorsa death note .mahmah002 demiş ki:Birincisi Neydi ?_?sleepydragon demiş ki:indirdim tüm bölümlerini sonuna kadar izledim amma son yapmışlar hadaha uzun olsaydı keşke hayatımda gördüğüm en iyi 2. çizgi film
![]()
![]()
IronEye Ekler Ama Yine Uyuyomu Ne Yapıyo ?_?Azeroth demiş ki:Avatar gerçekten guzel bir çizgi dizi fenomeni
Herkeze tavsiye ederim
Favori karakterim ; Ty Lee
Favori bölüm ; Book 3 bölüm 21(son)
Bende fanclub'e uye olmak isterim...
for goddess EluneAzeroth demiş ki:Avatar gerçekten guzel bir çizgi dizi fenomeni
Herkeze tavsiye ederim
yoq şu anda sabhın körü kaç gündür böleyim artık 13 saat uyuyom int e girmemek için bide ğustos oldu yamahmah002 demiş ki:IronEye Ekler Ama Yine Uyuyomu Ne Yapıyo ?_?Azeroth demiş ki:Avatar gerçekten guzel bir çizgi dizi fenomeni
Herkeze tavsiye ederim
saol batıBatıKral demiş ki:melo için up![]()
thx my bro tam bn yapacaktım yeni gifler ekledim ayrıca konuya 2.mesajda gzl miSpartan123 demiş ki:asdf diyor konuyu upluyorum
Azula sonunda deliriyoironeye_TR demiş ki:yoq şu anda sabhın körü kaç gündür böleyim artık 13 saat uyuyom int e girmemek için bide ğustos oldu yamahmah002 demiş ki:IronEye Ekler Ama Yine Uyuyomu Ne Yapıyo ?_?Azeroth demiş ki:Avatar gerçekten guzel bir çizgi dizi fenomeni
Herkeze tavsiye ederim
Bende fanclub'e uye olmak isterim...biliyon meseleyi ztn nese bn arkadşı ekliyom
![]()
bide son bölüm anlatmadan güzelmi biri yazabilir mi acep![]()