imzanburak101 demiş ki:benim nasıl olursa olsun güzel olsun amaa üstüne BuraX yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
imzaxcarkox demiş ki:BenDe bir imza Ve avatar istiyorum ... Renk Katagorileri Tamamen Yapıcak arkadasımın zevkine Kalmıs !xCaRkoOx! Yazsın Yeter :) ŞimDiden yapıcak arakdaşa Teşekkür ediyorum..
imzankacakk demiş ki:Benm içnde yaparmısın birtane arkaya avril lavigne olursa ii olur üstünede kacakk ExL MeMBeR yazarsan sevinirim extraokk
imzanesecenet demiş ki:banada bir tane imza lazım mü**ünse ByMuSty yazsın üstünde vede güzel olsun silkroad karakteri olursa üstünde sevinirim
extraokk extraokk extraokk
imzanselcukk demiş ki:ark banada bi avatar v e imza yaparmısın ben yapamadım da GNC_TrK yazarsan ii olur yapanın zevkine kalmış imza ve avatar ilginç ve dehşet olursa ii olur
Al Bakalım..Gokhan_16 demiş ki:kardeş banada hem imza hemde avatar yaparmısın çılgın taraftarlar olsun:))üstündede 4EvErGaLaTaSaRaY_Ua BuRaK yazarsa sevinirim
ok extraokkCannibalMyth demiş ki:banada imza yaparmısınız üstünde CannibalMyth yazsın arkaplan gümüş ve kırmızı renkte olsun(bunu geçici olarak koydum)şimdiden teşekürler![]()