bana güzel bir imza yaparmısınız ama LiNColN ile ilgili olursa sevinirim bu arada herkezin bayramı kutlu olsun..
:?!!! :?!!! :?!!! :?!!!

s.a bende imza istiyoru m yardımcı olacak bi arkadaş arıyorm bnm istediğim şöle güzel bi imza türk guruunu kabartıcak bişi istiyorum bide üstünde madem türksün göster nürksün! yazsın :lol:
köşedede _kahpehayat_ avatar olarakta kskli tazmania onu istiyorum şimdiden tşkrlr saygılarımla extraokk

benim nasıl olursa olsun güzel olsun amaa üstüne BuraX yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

BenDe bir imza Ve avatar istiyorum ... Renk Katagorileri Tamamen Yapıcak arkadasımın zevkine Kalmıs !xCaRkoOx! Yazsın Yeter :) ŞimDiden yapıcak arakdaşa Teşekkür ediyorum..

banada bi imza yaparsanız arka plan kırmızı ve gümüş rengi olsun ayrıca üstünde CannibalMyth yazın imzada gusel bi kızda olursa super olur elinize sağlık :lolmuch:

EfnuR

Öğretiyorum
banada bir tane imza lazım mümkünse ByMuSty yazsın üstünde vede güzel olsun silkroad karakteri olursa üstünde sevinirim
extraokk extraokk extraokk

arkşım banada bi avatar ve imza yaparmısın deşhet verici bişe olsun bide GeNc_TRK yazsın istiyorum
imzayla avatar uyumlu olursa sevinirim ama degişik ve birazda korkunç bişe olsun yaparsanız sevinirim şimdiden tşkürler

yaw sen en iii si şu programı koy da biz bakalım başımızın çaresine sende yorulmamış olursun :?!!!

banada bi imza yaparmısın ustunde düzceli yazsın avatarda olabilir yapın bişiler olsun yeter

ark banada bi avatar v e imza yaparmısın ben yapamadım da GNC_TrK yazarsan ii olur yapanın zevkine kalmış imza ve avatar ilginç ve dehşet olursa ii olur

kardeş banada hem imza hemde avatar yaparmısın çılgın taraftarlar olsun:))üstündede 4EvErGaLaTaSaRaY_Ua BuRaK yazarsa sevinirim

Yukarı Alt