![]() |
saçmalıyosun .. uyarı aldınevilcemre demiş ki:konuyla alakasız özür dilerim ama lütfen bir TÜRK olarak bu topic e girin ve yorumunuzu yapın
viewtopic.php?f=81&t=24188&hilit=
yaymaya çalışıyorum bu topic i lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar teşekkürler
SAYGILAR
Ozaman benimkindede şöle glavie li bir adamda olabilir ama bende yok yüksek lvl madem yapılmış oda olmassa arka planda cebrarus olsunteknoby demiş ki:Tam olarak ben anlamam bu işerden ama şu konuda baştan 3. adam hoşuma gitti onuda eklerseniz sevinirim
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=86&t=15452[/quote
Galiba o olmaz yapılmış çünkü bir anlamı kalmaz.. mucX
buraya dikkat arkadaşlar. istek yaparken lütfen kurallara uyunuz...nuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
bizde yapmaya çalısıyoz işte onlar açıklıyamasadaTheMyth_ demiş ki:buraya dikkat arkadaşlar. istek yaparken lütfen kurallara uyunuz...nuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...