A
Anonymous
Guest
saol kardeş ya eline sağlık beklediğim gibi olmuşTheMyth_ demiş ki:-Resim Silinmiş.
nasıl Rolling Eyes Cool
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
saol kardeş ya eline sağlık beklediğim gibi olmuşTheMyth_ demiş ki:-Resim Silinmiş.
nasıl Rolling Eyes Cool
Buyur umarım beğenirsin.. kahvekeyfi_ERTUGRUL_ demiş ki:kardeş bitanede bana yapın ya nolur imzam yokBlacKK demiş ki:Ben yapıyordum ama neyse sen hallet.. kahvekeyfi
Süpersin başkan saolasın extraokkBlacKK demiş ki:Buyur umarım beğenirsin.. kahvekeyfi_ERTUGRUL_ demiş ki:kardeş bitanede bana yapın ya nolur imzam yokBlacKK demiş ki:Ben yapıyordum ama neyse sen hallet.. kahvekeyfi
-Resim Silinmiş.
http://img527.imageshack.us/img527/5843 ... aladf7.png
tmm saolsaın sen silkroad oynuyormusun??? Bİzim serverda senin adında biri vardaBlacKK demiş ki:@ertugrul
Upload etmeyi biliyosan sen kendine upload edebilirsin neyse sorun değil güle güle kullan.. Cool
Oynuyorum ama bu nick te hiç çarım olmadı._ERTUGRUL_ demiş ki:tmm saolsaın sen silkroad oynuyormusun??? Bİzim serverda senin adında biri vardaBlacKK demiş ki:@ertugrul
Upload etmeyi biliyosan sen kendine upload edebilirsin neyse sorun değil güle güle kullan.. Cool
Buyur umarım beğenirsin.. kahvekeyfiBlacKK demiş ki:kardeş bitanede bana yapın ya nolur imzam yokBlacKK demiş ki:Ben yapıyordum ama neyse sen hallet.. kahvekeyfi
bide şunu kopyalayıp yapıştır yap ben uplod ettim extraokk_ERTUGRUL_ demiş ki:BlacKK kardeş bu 400x500 istiyo benimki 1024x768 bu durumda ne yapabilirm bilgilerndirirsen iyi olur kardeş resmi koymuyo cok büyük diye extraokk
sende saol karrdeş olduJimCarrey demiş ki:bide şunu kopyalayıp yapıştır yap ben uplod ettim extraokk_ERTUGRUL_ demiş ki:BlacKK kardeş bu 400x500 istiyo benimki 1024x768 bu durumda ne yapabilirm bilgilerndirirsen iyi olur kardeş resmi koymuyo cok büyük diye extraokk
http://img86.imageshack.us/img86/3134/adszet4.png sen sadeceiçine all Wink![]()
Buyur inş beğenirsinaxeman demiş ki:bende bir imza istiorum üzerine nick olarak AxE_M@N yazarsanız ii olur şimdiden tşkkrler
inş beğenirsin umarımCannibalMyth demiş ki:banada imza yaparsanız sevinirim üstünde cannibalmyth yazsın