-Resim Silinmiş.

fostpake imzan verdigin linkler bozuk yuzden bunu yaptım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Blade_Father demiş ki:
banada bitane avatar yapabilir misiniz elazığLee ninkinin aynısı olursa sevinirim sadece nick değişecek Blade_Father olucak Çok tşk ettim saolun şimdiden
Tarih 12.10.2007 :?!!! Idea

_CaspeR_

Buralıyım
beyler imza yapıyotruz ama sizr bi tane yetmiyor bitaneyi yapınca bidaHA bidaha istiyosunuz bizimde görevimiz var arada sırada işimiz bititğnde yapıyoruz acele etmeyin biraz sakin Exclamation Exclamation Exclamation

DNAA demiş ki:
beyler imza yapıyotruz ama sizr bi tane yetmiyor bitaneyi yapınca bidaHA bidaha istiyosunuz bizimde görevimiz var arada sırada işimiz bititğnde yapıyoruz acele etmeyin biraz sakin Exclamation Exclamation Exclamation
+99999 bencede..

_CaspeR_

Buralıyım
sağol black beyler tüm herekse elimizden geldğince imza yapmaya çalışyıoruz bu8nu yapmak için asıl görevli olanlar vip olanlar bunu vip olanların yapoması laızm bizde boş işimiz bitiğinde yapıyoruz isteyin biz işimiz bitince yaparız extraokk extraokk

GS hurricane çok saol benim için uğraştığın için fakat istediğm deil ama yinede çok saol..Beyler siz de uğraşmayın benim için çünkü biz guildce yapıcaz

_CaspeR_

Buralıyım
fostpake demiş ki:
GS hurricane çok saol benim için uğraştığın için fakat istediğm deil ama yinede çok saol..Beyler siz de uğraşmayın benim için çünkü biz guildce yapıcaz
uğraşıp uğraşılmamam sorunu değil sorun olan milelte 1 tane yetmiyo 1 tane yapınca 1 tane daha istiyolar istersen yaparız ama biraz sabredin çünkü hmn 5 dk sorna bida msj çekiyolar olmadımı diye Exclamation

DNAA demiş ki:
fostpake demiş ki:
uğraşıp uğraşılmamam sorunu değil sorun olan milelte 1 tane yetmiyo 1 tane yapınca 1 tane daha istiyolar istersen yaparız ama biraz sabredin çünkü hmn 5 dk sorna bida msj çekiyolar olmadımı diye Exclamation
Bencede arkadaslar haklı.
Bu konuda biraz daha duyarlı olalım...

ben ta ne zaman istedim ama
DNAA demiş ki:
ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk

imza isteyennnn Question Question
ben ta ne zaman istedim ama hala yok kardeş bi el atın yada nerden yapıldıgını anlatın biz yapalım

Al bakalım balrog işl beyenirsin :lol:

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt