![]() |
bilgi için çookk saolInfinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Metover arkadaşımız şuan tatildedir. Yaklaşık 1-1.5 hafta içerisinde tekrar geri dönecektir.
Saygılar.
Sağol Kaan. Arkadaşlar internet cafeden giriyorum tatil dönüşünde herkese yapmaya çalışacağım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi extralar diliyorumInfinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Metover arkadaşımız şuan tatildedir. Yaklaşık 1-1.5 hafta içerisinde tekrar geri dönecektir.
Saygılar.
Önemli değil Mert.Metover demiş ki:Sağol Kaan. Arkadaşlar internet cafeden giriyorum tatil dönüşünde herkese yapmaya çalışacağım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi extralar diliyorumInfinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Saygılar.![]()
Birader senin aklını alırım kimin evini basıyon senInfinity demiş ki:Önemli değil Mert.Metover demiş ki:Sağol Kaan. Arkadaşlar internet cafeden giriyorum tatil dönüşünde herkese yapmaya çalışacağım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi extralar diliyorumInfinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Saygılar.![]()
PS: yarın sabah erken kalk 11:00 gibi. yoksa gelir basarım evi![]()
Adam tatilde ne evinden bahsediyorsunInfinity demiş ki:Önemli değil Mert.Metover demiş ki:Sağol Kaan. Arkadaşlar internet cafeden giriyorum tatil dönüşünde herkese yapmaya çalışacağım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi extralar diliyorumInfinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Saygılar.![]()
Mertin tatil yaptığı yer ile kaan'ın oturduğu yer çok yakın ve yarın buluşacaklarLimanerg demiş ki:Adam tatilde ne evinden bahsediyorsunInfinity demiş ki:Önemli değil Mert.Metover demiş ki:Sağol Kaan. Arkadaşlar internet cafeden giriyorum tatil dönüşünde herkese yapmaya çalışacağım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi extralar diliyorum![]()
![]()
![]()
Infinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Saygılar.
Infinity demiş ki:Infinity demiş ki:Sevgili Üyelerimiz;
Saygılar.
begenirsen buyurReplay demiş ki:bro dönünce şu resmi kullanarak bişeyler yapıver
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/199/1/5/splash_by_Apri1.jpg