arkadaşlar kusura bakmayın hafta içi pek online olamıyorum imzalara artık başka birileri ilgilenirse sevinirim
charın resmini koyarsan yaparız yoksa başka şeyler yapmaya başlıyımspikexxx_tr demiş ki:ben 2-3 sayfa önce bir imza istemiştim
olmadı mı kafanıza göre yapçaktınız
AnTicHix demiş ki:Yaw bnm imzam warda ben Anime bişiler isticektım ama yazmayı unuttum arkadas ypmıs ugrasmıs ellerine saglık ama .. Bana Sole Anime bişi yapabılırmısınız ustunde Jr. VivaLaBam yazarsa sevınırım Kucuk boyutta olursa ıyı oLur .. şİMdiden ii calışmalar..
Güle güle kullan kardeşim...BlacKK demiş ki:tamam ron sorun olmaz sağol..Ronin demiş ki:İş yerindeyim yapacak durumum yok. Benzinlik marketindeyim ve bu gün pazar birazda yoğun gerçi yoğun olmasada burda Ps de yok zaten eve 11 de geçicem. Geçince yaparım işte..blackk demiş ki:Şimdi sıra bende sahuru bekliyorum![]()
![]()
çok teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık daha önce pennywise ve ronine söylemiştim fakat onlar galiba görmedi neyse çok güzel olmuş extraokkbaris1992 demiş ki:ya 5dk bunu yapabildim bi ara dha güzel yaparım
-Resim Silinmiş.
http://img129.imageshack.us/img129/9441/47915195gt3.png
Umarım beyenirsin
c.ronaldo resmini senin koyman lazım ama ..J0K3R demiş ki:plz c.ronaldolu bı ShiZE yazısı ıstıyorumeger yaparsanız.com
UyKuCu_ demiş ki:
buyur arka sayfalarda kalmış ama...mel1h___ demiş ki:bana Bursaspor ve Türk bayraklı İmza yapabilirmisin yaparsan Çok Makbule geçer...yaparsan da saol yapmassanda saolun