![]() |
+ aynen broJanizaro demiş ki:mert bana bir imza ve avatar yaparmısın zevk olayını sana bırakıyorum :)
Metover demiş ki:Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.
Adam imza yapmaktan kendini geliştiremiyorMetover demiş ki:Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.
Very nice bro.Metover demiş ki:DaRKWaTcH Bitmiştir Hacım;
- Resim Silinmiş.
Emeğine sağlık.Bu imzaya güzel bi çerçeve ekler misin ayyıldızlı makaramasuko yazısı çok büyük olmuşMetover demiş ki:Buyur Makaramsuko;
- Resim Silinmiş.
SoFToucH demiş ki:Dmod oldm imza lazım bi bakın ya![]()
Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.
Buna Yakışacak tonda SoFToucH yazarsan sevinirim![]()
Mirage dostum hayranım sanaMirage demiş ki:Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
SoFToucH demiş ki:Mirage dostum hayranım sanaMirage demiş ki:Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
![]()