Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pennywise demiş ki:
extraloob demiş ki:
penny bak lost tan bir görsel tam senlik Razz

-Resim Silinmiş.
orda bahsettikleri penny penelophe nin kısaltılmışı yani kız ismi oluyor öyle söyleyince eheheheh.o sahne charlinin ölmeden önceki görülen son bikaç saniyesi :lol:
hacım tospasın sen rezil ettin güzelim filmi charlie ölüyormuş aferin bizde lost izliyordun adam spoiler ın kralını yaptı hemde benim adamımı öldürdü awwwww Crying or Very sad

ciddi charlie ölüyormu hacım :mrgreen:

Son düzenleme:
extraloob demiş ki:
Pennywise demiş ki:
extraloob demiş ki:
penny bak lost tan bir görsel tam senlik Razz

-Resim Silinmiş.
orda bahsettikleri penny penelophe nin kısaltılmışı yani kız ismi oluyor öyle söyleyince eheheheh.o sahne charlinin ölmeden önceki görülen son bikaç saniyesi :lol:
hacım tospasın sen rezil ettin güzelim filmi charlie ölüyormuş aferin bizde lost izliyordun adam spoiler ın kralını yaptı hemde benim adamımı öldürdü awwwww Crying or Very sad

ciddi charlie ölüyormu hacım :mrgreen:
daha bitiremedinmi yaw euheuhe nerden biliyim valla ben bütün bölümleri izledim sezon 4 ü bekliyorum,charlie ölmesi gerek ama öldüğünü göstermiyorlar yani son sahnelerini gösteriyorlar,senaryo yazarlarını biliosun herifler manyak yaparlar gene bi numara yaşatırlar valla belli olmaz Wink

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
charlie gitmesin be hacım en sevdiğim tipleme asil ve karizmatik hoş o bir kere ölümden döndü bu sefer kesin gitmiştir.

extraloob demiş ki:
charlie gitmesin be hacım en sevdiğim tipleme asil ve karizmatik hoş o bir kere ölümden döndü bu sefer kesin gitmiştir.
benim adamım john locke,en zeki herif o yaw kafasını kullandı valla 3. sezonun sonunda anlarsın Wink

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pennywise demiş ki:
extraloob demiş ki:
benim adamım john locke,en zeki herif o yaw kafasını kullandı valla 3. sezonun sonunda anlarsın Wink
asıl adamı arıyorsan neydi o gözlüklü herifin adı hatunu fifileyen işte onda karizma ama charlie bence en asili Razz

_CaspeR_

Buralıyım
ya banda bi imza yaparmnıssın ben şidmi thekiller adlı arkdaşım var onu charını kasıcam 76 lwl ama char adı thekiller olduğundan o charın reismlerini koyucam ve imza oalrakda onu o yüzden adı istiyorum sadece thekiller yazıcak başka bişey yazmıyacvak ve hangi şekilde olursa olsun faretmez
Lütfen yardıM

Eğer zamanı olan varsa bana anime olarak arka plan uyumlu reklerden oluşan ve renderden ufak bi ışık parlatılmış,baskılı yazı gibi bir fontla Wark1nq, imzanın uygun bi yerine uygun boyutta,sağ alttarafınada çaprazlamasına ExtraLoob Member yazılı bi imza.Birde güzelce Wark1nq e yakışır bi avatar. Zamanınız olursa TEşekkür ederim

Wark1nq demiş ki:
Eğer zamanı olan varsa bana anime olarak arka plan uyumlu reklerden oluşan ve renderden ufak bi ışık parlatılmış,baskılı yazı gibi bir fontla Wark1nq, imzanın uygun bi yerine uygun boyutta,sağ alttarafınada çaprazlamasına ExtraLoob Member yazılı bi imza.Birde güzelce Wark1nq e yakışır bi avatar. Zamanınız olursa TEşekkür ederim
resim fln olsunmu ?

JasonWalker demiş ki:
Wark1nq demiş ki:
resim fln olsunmu ?
İlgin için teşekkür ederim.Burda imza için bi tane var.Arka plan kafana göre olsun iste uyumlu yaparsin PS biliosan :lol:. Parıltı olabilir mi azcık.Ufak bi ışık parlaması gölgelerin yönüne doğru

http://img230.imageshack.us/img230/1227/83290460ps4.png

Wark1nq diye baskılı ama fazla aşırıya kaçmamış, yazarsin içine.Ufak bi de yazı olsun ExtraLoob Member :mrgreen:

Avatar istesem çok mu aç gözlü olurum Rolling Eyes Resim bulamadım ki Crying or Very sad

bana şöyle yine hilary duff veya legolas ın olduğğu bir imza yapsana LorD LeGoLaS ve extraloob member yazın renk tonu da biraz koyu olsun..şimdiden teşekkürler.. extraokk

Yukarı Alt