madem karakteri sen seçmek istiyosun google grafik aramaya gir anime yaz beğendiğini koy buraya WinkGs_Hurricane demiş ki:Harikasnız harbiden hangi programı kullanıyorsunuz ve gene soruyorum anime karakterleri nerden buluyorsunuz =)
Bende bir imza alabilirmiyim yukarda belirtmistim =)
üstad imza isteğinde bulunmuştum. acaba yaparmısın? uraştırdıgımız içinse kusura bakmayın...badLuck demiş ki:üstad banada bi imza yaparmısın? resminde breakdans cılar faln olursa çok sevinirim ve üstünde BreaKeR yazarsa süper olur. Teşekkürler.
buraya dikkat beyler Exclamationnuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
üstad harika bişi olmuş çok teşekkürler.TheMyth_ demiş ki:buraya dikkat beyler Exclamationnuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
BadLuck imzan hazır
-Resim Silinmiş.
karakter ne olcak ?Nyminephete demiş ki:Nick change sonrası yeni bir imzaya ve
yeni bir avatara ihtiyacım var
Şimdiden teşekkürler
yarın uygun bişiler ayarlamaya çalışırım WinkBaD_BoY demiş ki:nuker tr başarılarının devamını dilerim banada guzel bi avtar yaparmısın
sagolsun penny cok guzel bi imza hazırladı elleri dert gormesin
senden ricam bana imzama uygun guzel bi avatar uzerine orumcek adam yapmana gerek yok soyle bişi rica etsem
savaşcı bi adam ve sol gozunde kırmızı bi ışık ama banal bişi olmasın emegine herzaman saygım war extraokk
üzgünüm hakkınızı doldurdunuz ilk sayfayı okumanızı öneririm...by-Lord demiş ki:banada biimza yapabilirmisniz yaprsanız sevinirm üzerinde by lord olsaun karakter srodan bi karkter olsun (güzelbişey olsun) arka plan mı diyosunuz bilmiyorum artık orasıda siayh olsun
teşekkürler elinize sağlık şimdiden.... extraokk
sağlık olsun extraokknuk3r_tr demiş ki:üzgünüm hakkınızı doldurdunuz ilk sayfayı okumanızı öneririm...by-Lord demiş ki:banada biimza yapabilirmisniz yaprsanız sevinirm üzerinde by lord olsaun karakter srodan bi karkter olsun (güzelbişey olsun) arka plan mı diyosunuz bilmiyorum artık orasıda siayh olsun
teşekkürler elinize sağlık şimdiden.... extraokk