bana uyar hatta cok tesekkur bile edebilirimPennywise demiş ki:ya illa hatunlu istiyorsan yapıyım sana hatnlu bitane

bana uyar hatta cok tesekkur bile edebilirimPennywise demiş ki:ya illa hatunlu istiyorsan yapıyım sana hatnlu bitane
ben yazdim penny uyudu galiba kahvekeyfiJasonWalker demiş ki:eee yokmu istek
hazır oyun bakımdayken Cool
therealone demiş ki:ben yazdim penny uyudu galiba kahvekeyfiJasonWalker demiş ki:eee yokmu istek
-Resim Silinmiş.therealone demiş ki:ben yazdim penny uyudu galiba kahvekeyfiJasonWalker demiş ki:eee yokmu istek
seninkini yapıodum bi işim çıktı psd kaydettim gelince devam edicem sana Wink kimse yapmasın anukeye ben yapacamAnuke demiş ki:-Resim Silinmiş.
bu ps yi benim için düzenlermisiniz Anuke olcak
ok bekliyorum Coolnuk3r_tr demiş ki:seninkini yapıodum bi işim çıktı psd kaydettim gelince devam edicem sana Wink kimse yapmasın anukeye ben yapacamAnuke demiş ki:-Resim Silinmiş.
bu ps yi benim için düzenlermisiniz Anuke olcak![]()
jason yada nuker seninle ilgilenir.uncontrolled demiş ki:arkadaşlar benmkini kimse yapmıcakmı ilgilenen yokmu yaw warsa bi cewap yazsın ltfn Sad
Pennywise demiş ki:jason yada nuker seninle ilgilenir.uncontrolled demiş ki:arkadaşlar benmkini kimse yapmıcakmı ilgilenen yokmu yaw warsa bi cewap yazsın ltfn Sad
geç bile kaldın WinkDampyrE demiş ki:ok ben yapıyorum...
artık ben de başladım extraokk
nasıl ?Lloody demiş ki:Bende üstünde Shagrath'ın resmi olan ve üstünde yine Shagrath yazan arka fonu gothic havada olan bir imza istiyorum teşekkürler.
sana kimse yapmıyor galiba, ben yapıyorum şimdiuncontrolled demiş ki:bende isterim abi benm awatardaki adamı korsan süüper olur ona görede şekil bi arka plan fena olur sağ tarafa doğru solunada abi RebeL yazarsan memnun olurm altınada extraloob memberi sıkıştırısan acayip hoş olur thanks popcorn extrabeer extraokk
benim biraz işim var ilgilenirsen sevinirim NeutralPennywise demiş ki:sana kimse yapmıyor galiba, ben yapıyorum şimdiuncontrolled demiş ki:bende isterim abi benm awatardaki adamı korsan süüper olur ona görede şekil bi arka plan fena olur sağ tarafa doğru solunada abi RebeL yazarsan memnun olurm altınada extraloob memberi sıkıştırısan acayip hoş olur thanks popcorn extrabeer extraokk