Benim Nick ile Sade Renkler de fazla goze batmasin Hafif Soleden cok saden abarti bisiler olmasin
bi karakter de koyabilirsin karakteride senin secimine brakiorum Nick Belli olsun imzada ve imzadan firliyormusgibi olsun karakter anlatabildimse super ? :D

-'Pride yazması.
-İmzam gibi bol mavi kullanılması. ^^
-Kadın resmi olabilir=ama sen bilirsin neyi uygun bulursan.
Şimdiden teşekkürler.. :muck:

Bende Güzel bi Avatar İstiyorum Üzerinde deviLbLood Yazan Cizgi Film Karakteri Bayan Olursa Sevinirim Şimdiden Tşkkürler

Merhabalar... Bir Tane imza istegim olucak uzerinde veya herhangi bi yerinde `Sphynx` yazmasi tercihimdir... Renk ve arka plan kafaniza gore biseyler olabilir. ama Sphynx kedi gillerden oldugu icin ozellkle kedi gillere benzeyen cani bi yaratik yaparsaniz hayal urunu sevinirim iyi forumlar. :) simdiden tesekkurler

ha birde araya resmin bi kenari kare sekilde 2-3 cm lik bi gif kedigillerden koyarsanz cok daha guzel olur saygiLarmla :)

WinsT0nSTyLe demiş ki:
Bende Güzel bi Avatar İstiyorum Üzerinde deviLbLood Yazan Cizgi Film Karakteri Bayan Olursa Sevinirim Şimdiden Tşkkürler
ben devil yazısını görmedim kendi nickini yazdım bunu kullan artik
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kara_Lord demiş ki:
WinsT0nSTyLe demiş ki:
ben devil yazısını görmedim kendi nickini yazdım bunu kullan artik
- Resim Silinmiş.
deviLbLood u cogu forumda kullanirim nick deiştirme mevsimini bekliyorum..

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Arkadaşlar mümkünse bende bir imza istiyorum Toxicated yazacak http://www.extraloob.com FTW yazacak ve sağ yada sol köşeye zevkinize bırakarak güzel bir hatun istiyorum ..

Şimdiden teşekkürler ..

Kolay qelsin Arkadaslar.Bende Bir imza rica ediyorum.Resimde TheChoseN yazarsanız makbule geçer.Eğer İlgilenirseniz Sevinirim.
- Resim Silinmiş.
bu resim olursa daha iyi olur.Simdiden Tesekkur Ederim.

benim avatarı güzel ve net bi resim yapsan iyi olur çizgi film gibi cıkmıs alizee imzayıda ne yaptım olmuyor hep link geliyor resim olmuyor:D

bana da shrapova nın oldugu bı resım yapabılırmısın ustunde nıck yazarsanız daha ıyı olur mor sekıllı olsun yazıda tskler

Yukarı Alt